Samsung 55Q7FN – Televizor QLED Samsung lansat in 2018

Samsung au pus in vanzare si in tara noastra gama de televizoare QLED din 2018, modelul Samsung 55Q7FN fiind unul din cele mai accesibile dintre acestea.

Televizorul pe care-l voi prezenta pe scurt in randurile de mai jos impresioneaza atat la exterior, prin designul clasic si materialele din care este fabricat, cat si la interior, fiind prevazut cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

QLED-ul este fabricat avand la baza tehnologia dezvoltata de Samsung – Quantum Dot. Tehnologia Quantum Dot este rivala tehnologiei OLED.

Ecranul televizorului este plat, are diagonala de 138 cm si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD (3840 x 2160 pixeli). QLED-ul Samsung va livra culori vii, cu cel mai profund negru pe care l-ai vazut vreodata, iar tehnologia HDR10 si procesorul Q Engine vor imbunatati in permanenta imaginile ce vor rula pe ecran.

Vei putea utiliza acest televizor pentru a viziona emisiuni si transmisiuni sportive, filme online, dar si pentru a-l conecta la o consola de gaming.

Calitatea imaginilor afisate va fi reglata automat de catre televizor, in functie de tipul continutului urmarit.

Televizor Samsung QLED

Experienta video va fi completata de cea audio, Samsung au echipat televizorul cu un sistem audio de tip 4.1 Channels ce livreaza puterea totala de 40W.

La capitolele conectivitate si porturi televizorul este echipat cu urmatoarele: Bluetooth, Wi-Fi, LAN, slot CI+, 4 porturi HDMI si 3 porturi USB.

Cei de la Samsung continua sa investeasca timp si resurse in sistemul de operare proprietar, si acest televizor, ca si celelalte televizoare SMART produse de Samsung, ruleaza sistemul de operare TIZEN.

Pret si disponibilitate:

QLED-ul Samsung 55Q7FN costa 9.500 lei (link afiliat)

Televizorul este disponibil prin intermediul comerciantului eMAG. Accesand link-ul de mai sus vei putea citi lista completa cu specificatii si vei putea vedea pretul actualizat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *