LG 49SK7900PLA – Televizor Super Ultra-HD cu diagonala de 123 cm

LG 49SK7900PLA este unul din putinele televizoare din gama 2018 ce poate fi achizitionat pe canal oficial si in Romania.

Televizorul se regaseste de cateva zile in oferta comerciantului eMAG.

Acest televizor, ca mai toate modelele de top lansate in ultimii ani, este prevazut cu cele mai noi si avansate tehnologii din domeniu.

LG 49SK7900PLA vine cu acelasi design clasic, colturi drepte si stand minimalist, cu care cei de la LG ne-au obisnuit. Pentru a monta televizorul pe perete vei avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 300 x 300.

Televizorul este construit in jurul unui ecran plat cu diagonala de 123 cm si suporta rezolutii Super Ultra-HD. Diagonala de peste 1 metru, raportata la rezolutia suportata (3840 x 2160 pixeli), vor garanta o experienta vizuala de top.

Televizor Super Ultra-HD LG

Indiferent ca vei utiliza televizorul pentru a viziona filme, transmisiuni sportive sau pentru a-l conecta la o consola de gaming, vei fi impresionat de claritatea imaginilor si calitatea culorilor afisate.

Televizorul va putea face upscaling la calitate Super Ultra-HD.

Experienta vizuala va fi completata de cea audio. Sunetul va fi redat prin cele doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 20W.

Televizorul va putea fi utilizat si pentru a viziona filme online sau pentru a naviga pe internet, acesta fiind echipat cu functii de smart TV. Conexiunea la internet va fi realizata atat prin wireless, cat si prin LAN.

Procesorul cu patru nuclee se va descurca de minune si va raspunde rapid la comenzi, inlaturand lagul atunci cand schimbi rapid canalele tv.

LED-ul LG este echipat cu: slot Slot CI+, Bluetooth, iesire audio digitala optica, 2 porturi USB si 4 porturi HDMI.

Pret si disponibilitate:

LG 49SK7900PLA costa 4.200 lei (link afiliat)

Recomand acest televizor celor care-si doresc un smart LED lansat in 2018, cu diagonala de peste 1 metru si care sa suporte rezolutii UHD.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *