Sony Bravia 43XF8096 – cel mai accesibil televizor 4K lansat de Sony in 2018

Sony Bravia 43XF8096 este cel mai accesibil televizor 4K lansat de Sony in 2018.

Televizorul suporta imagini la calitate Ultra-HD, iar sistemul de operare Android va putea fi updatat la versiunea 7.0 Nougat.

Daca intentionezi sa-ti cumperi un televizor inteligent, iti recomand sa alegi un televizor care sa ruleze sistemul de operare Android.

Ruland sistemul de operare Android, televizorul va putea fi utilizat pentru o paleta variata de activitati. Vei putea urmari filme online de pe Amazon Prime, Netflix sau HBO Go, si vei putea instala orice aplicatie sau joc din Google Play.

Detin un televizor Sony Bravia si sunt foarte multumit de acesta, de calitatea constructiei si claritatea imaginilor afisate.

Sony Bravia cu diagonala de 104 cm

Televizorul Bravia 43XF8096 are diagonala ecranului de 104 cm, suporta rezolutii Ultra-HD si beneficiaza de tehnologii avansate ca: 4K X-Reality PRO si HDR 4K.

Indiferent ca vei utiliza televizorul pentru a viziona filme de pe Netflix, pentru a-l conecta la o consola de jocuri sau pentru a viziona o partida de fotbal, vei fi impresionat de culorile vii, unghiurile largi de vizualizare si claritatea imaginii.

LED Bravia 43XF8096

Rezolutia 4K va permite montarea televizorului atat intr-o camera spatioasa, cat si intr-o camera mai mica, cum ar fi un dormitor.

Daca sistemul audio de la bord, televizorul vine cu doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 20W, nu-ti satisface pretentiile, ii poti atasa televizorului un soundbar sau sistem de tip home cinema.

Televizorul se va conecta la internet prin wireless sau LAN, iar conexiunea Bluetooth va permite conectarea la televizor a unei perechi de casti fara fir.

Pe spatele televizorului sunt amplasate urmatoarele componente: slot CI+, 4 porturi HDMI si 3 porturi USB.

pret si disponibilitate:

Sony Bravia 43XF8096 costa 4.600 lei (link afiliat)

Televizorul este disponibil prin eMAG.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *