Sony Bravia 55XF8505 – televizor inteligent cu Android Nougat si rezolutie 4K

Sony Bravia 55XF8505 este unul din primele televizoare smart lansate in 2018 ce poate fi cumparat oficial si de pe piata din Romania.

Televizorul celor de la Sony se gaseste deja in stocul comerciantului eMAG si poate fi cumparat atat cu banii jos, cat si in rate.

Bravia 55XF8505 este cel mai accesibil model din noua generatie, dar tot nu este pentru orice buzunar.

Modelul de fata impresioneaza atat prin design, cat si prin multitudinea de tehnologii de ultima generatie incorporate in dispozitiv. Rama metalica, cu margini supbtiri, pune accentul pe experienta vizuala.

Televizorul este si foarte subtire, masurand doar 5,2 cm grosime. Daca vei dori sa montezi televizorul pe perete, va trebui sa tii cont de faptul ca acesta este compatibil cu standurile VESA 300 x 200.

televizor Sony ce suporta rezolutie 4K

televizor Sony cu Android

Partea frontala a televizorului este dominata de ecranul cu diagonala de 138,8 cm. Diagonala de peste 1 metru va permite montarea televizorului atat intr-un dormitor mai spatios, dar va fi cel mai bine pus in valoare intr-un living.

Smart LED-ul Sony suporta imagini la rezolutii 4K/Ultra-HD (3840 × 2160 pixeli) si beneficiaza, printre altele, de tehnologiile video HDR10 si HDR 4K.

Calitatea imaginilor afisate de televizor va fi premium, vei ramane impresionat de nivelul detaliilor, profunzimea culorilor si unghiurile largi de vizualizare fac din televizor un dispozitiv multimedia complet.

Iluminarea este de tip Edge LED, iar afisajul este triluminos. Printre modurile din care poti regla calitatea imaginilor se numara: Vivid, Standard, Cinema Pro, Sport, Game si Graphics.

Procesorul video va permite cresterea rezolutiilor, de la Full-HD, la Ultra-HD si va analiza fiecare cadru pentru a oferi cea mai buna experienta video.

Sunetul va fi redat prin cele doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 20W. 

televizor Sony cu Android Nougat

Cei de la Sony au instalat pe aceasta generatie de televizoare sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Sistemul de operare Android va permite instalarea unei palete variate de aplicatii din Google Play.

Vei putea utiliza televizorul pentru a viziona filme online direct de pe Netflix, YouTube, HBO Go sau Amazon Prime.

Telecoamanda ce insoteste televizorul beneficiaza de comanda vocala si este prevazuta cu butoane dedicata pentru acces rapid la Netflix si Google Play.

La capitolul conexiuni si porturi televizorul este echipat cu: Wi-Fi, Bluetooth, slot CI+, 4 porturi HDMI si 3 porturi USB.

pret si disponibilitate:

Sony Bravia 55XF8505 costa 7.100 lei (link afiliat)

Chiar daca este cel mai accesibil televizor din gama lansata de Sony in 2018, Bravia 55XF8505 nu este, asa cum spuneam si introducerea acestei scurte prezentari, un televizor pentru orice buzunar.

Recomand televizorul, celor care-si doresc un dispozitiv inteligent de ultima generatie, cu diagonala de peste 1 metru, sistem de operare Android si rezolutie 4K.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *