Smart LED de la Toshiba pentru cei care nu tin neaparat sa-si cumpere Samsung

Daca vrei sa-ti cumperi un televizor inteligent si nu tii neaparat ca acesta sa fie produs de Samsung sau alt producator cu renume international, iti recomant televizorul Toshiba 40L3663DG.

Televizorul a fost lansat oficial pe piata in 2017, face parte din clasa televizoarelor inteligente si suporta imagini la rezolutii Full-HD.

Cei de la Toshiba au ales sa mearga pe un design clasic, iar standul este compus din doua piese. In cazul in care vei dori sa montezi televizorul pe perete trebuie sa tii cont de faptul ca acesta este compatibil cu standurile VESA 100 x 100.

LED-ul Toshiba are diagonala ecranului de 102 cm, acesta putand fi montat atat intr-un dormitor mai mic, cat si intr-o sufragerie sau living. Cum spuneam si in al doilea paragraf al acestei scurte treceri in revista, televizorul suporta rezolutii Full-HD.

Indiferent de distanta dintre tine si ecranul televizorului sau de unghiul de vizualizare, vei beneficia de o experienta video de calitate, cu imagini detaliate si culori vii.

Ca la mai toate televizoarele lansate in ultimii ani, calitatea imaginii va putea fi reglata manual sau se va seta automat in functie de tipul continutului video rulat pe televizor.

Experienta sonora nu va putea fi comparata cu cea din sala de cinema, lucru pentru care-ti recomand atasarea la tv a unui soundbar sau sistem audio extern. Televizorul este prevazut cu un sistem Dolby Audio format din doua difuzoare ce livreaza impreuna o putere de 16W.

Telecomanda ce insoteste acest televizor este dotata cu buton dedicat pentru Netflix, astfel vei putea accesa dintr-o singura apasare o oferta variata de filme si seriale.

Vei putea conecta televizorul la internet prin reteaua wireless sau cea LAN, iar slotul CI+ de pe spatele LED-ului iti va permite sa receptionezi posturi tv la calitate HD.

Tot pe partea din spate a televizorului se mai afla si urmatoarele componente si porturi: o intrare PC (D-sub 15 pini), 2 intrari USB si 3 porturi HDMI.

pret si disponibilitate:

Televizorul Toshiba 40L3663DG costa 1.500 lei (link afiliat)

Pretul afisat mai sus este cel perceput de comerciantul eMAG la data la care am scris acest articol.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *