In 2018 se merge pe Smart TV-uri

Daca programezi sa-ti schimbi televizorul in 2018, alege un Smart TV.

Si nu, nu-ti iei smart TV pentru a naviga pe internet. Iti cumperi televizor inteligent pentru a scapa de porcariile ce se difuseaza pe la posturile tv autohtone.

Servicii de content online ca: Amazon Prime, Netflix sau HBO Go iti ofera posibilitatea sa vizionezi – fara a fi intrerupt de reclame la medicamente, filme si seriale.

Am abonament la Netflix de aproape 5 luni si sincer iti zic ca nu comut pe modul tv decat ocazional.

Ce trebuie sa urmaresti daca vrei sa-ti cumperi un televizor in 2018:

In primul rand, fii atent la brandul televizorului pe care vrei sa-l cumperi. Cei de la Samsung domina aceasta industrie, dar asta nu inseamna ca sunt si cei mai buni. Eu as face o comparatie la fata locului intre televizoarele celor de la Samsung, Sony si LG.

Acorda o atentie suplimentara la calitatea culorilor, acestea nu trebuie sa fie suprasaturate sau sterse.

display OLED cu rezolutie 8K

Tehnologia utilizata la fabricarea panelului contribuie la calitatea imaginii. Daca dispui de bani, mergi pe un televizor OLED. Daca vrei ceva de buget, alege un televizor LED aparut cat mai recent.

Diagonala televizorului este de asemenea un criteriu important. Daca vrei sa pozitionezi televizorului in dormitor iti recomand o diagonala de 80cm.

Pentru living-uri si alte spatii mai mari, recomand un televizor cu o diagonala de peste 100 cm.

Cat priveste rezolutia suportata, nu trebuie sa mai iei in considerare televizoarele cu rezolutie HD. Cumpara un televizor care sa suporte cel putin rezolutie Full-HD.

de unde sa iti cumperi televizorul

Cum am specificat si intr-un articol anterior, alege magazinul care consideri ca te respecta. Nu alerga dupa cel mai bun pret. Mai degraba, alege magazinul care-ti ofera cele mai bune servicii.

Daca vrei sa-ti comanzi televizorul dintr-un magazin online iti recomand comerciantii:

⇒ eMag (link afiliat)

⇒ PCGarage (link afiliat)

Daca preferi comerciantul eMag, fii cu bagare de seama, asigura-te ca iti cumperi televizorul de la acestia, caci in ultima vreme au aprobat diferiti parteneri care pot afisa produsele pe site-ul lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *