5 – 11 Februarie 2018 – Săptămâna Electrocasnicelor vine cu reduceri substanțiale la televizoare

În perioada 5 – 11 Februarie, comerciantul eMag organizează campania Săptămâna Electrocasnicelor și promite să aducă reduceri substanțiale la televizoare și alte electrocansice.

Dacă dorești să-ți cumperi un televizor nou, nu rata oportunitatea de a-l cumpăra la un preț mai mic.

Pe lângă televizoarele Samsung, le recomand pe cele de la Sony. Dețin un smart LED Sony și sunt foarte mulțumit de claritatea și calitatea imaginilor afișate de acesta.

Mergi pe televizoarele smart, programe ca Netflix și Amazon Prime sunt o alternativă de luat în calcul posturilor tv autohtone.

Alege diagonala televizorului în funcție de camera unde acesta va fi montat. De exemplu, pentru dormitoare recomand televizoarele cu diagonala de 80 cm, pe când, pentru livinguri sau camere mai spațioase, recomand o diagonală de cel puțin 100 cm.

Nu căuta cel mai ieftin televizor de pe piață, pe lângă faptul că se va mișca greu prin programe, calitatea construcției și a materialelor te vor dezamăgi.

Concluzionând acest scurt articol despre campania Săptămâna Electrocasnicelor, accesează unul din linkurile de mai jos în cazul în care ești interesat să-ți schimbi televizorul la începutul anului 2018:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *