Philips 49PUS7502 – Smart LED cu Android și tehnologie Ambilight

În articolul de față îți voi prezenta pe scurt principalele caracteristici constructive ale televizorului Philips 49PUS7502.

Televizorul este un smart LED cu Android ce a fost lansat în 2017, acesta suportă rezoluții 4K și beneficiază de tehnologia Ambilight.

Segmentul televizoarelor smart este unul foarte populat, producători mari ca: Samsung, Sony, LG și Philips luptându-se să ne capteze atenția și să ne convingă să le cumpărăm produsele.

Televizoarele Philips din segmentul premium ies în evidență prin tehnologia Ambilight. Prin această tehnologie, pe trei laturi, pe peretele din spatele televizorului vor fi afișate efecte luminoase care sporesc experiența imersivă oferită de televizor.

Ca orice televizor lansat în 2017, și Philips 49PUS7502 este dotat cu tot felul de tehnologii și funcții de ultimă generație.

Faptul că rulează sistemul de operare Android constituie un avantaj. Vei putea instala pe televizor orice aplicație dorești din Google Play.

Designul televizorului este clasic, iar la fabricarea ramei și a standului s-au folosit materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi cromul și policarbonatul.

Smart LED-ul cu Android Philips 49PUS7502 are diagonala ecranului de 123 cm, suportă rezoluții 4K/Ultra-HD și este dotat cu tehnologia HDR Premium.

Motorul grafic va analiza și îmbunătăți fiecare cadru afișat, televizorul putând realiza upscaling la rezoluția 4K.

Sunetul va fi livrat prin sistemul compus din două difuzoare și un subwoofer. Difuzoarele sunt amplasate frontal, iar subwooferul este pe spate. Sistemul audio de pe televizor livreaza 45W, suficienți din punctul meu de vedere.

Televizorul este pus în funcțiune de un procesor cu patru nuclee și sosește cu 16GB memorie internă.

Pe spatele LED-ului sunt dispuse următoarele porturi: un slot CI+, 2 porturi USB și 4 porturi HDMI. Conexiunea la net va putea fi stabilită atât wireless, cât și prin LAN.

Preț și promoții:

Philips 49PUS7502 costă 3.900 lei (link afiliat)

Dacă alegi să cumperi acest televizor vei primi cadou o tastatură wireless Logitech K400 Plus.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *