Ce faci cand sunetul televizorului tau nu te satisface?

Tocmai ce ti-ai cumparat un televizor nou, dar ai o surpriza neplacuta, sunetul livrat de acesta nu te satisface. Ce este de facut?

Daca ai dat mai putin de 3.000 de lei pe un televizor, cam atat costa un televizor decent in 2018, sunetul livrat de televizor va fi satisfacator, suficient de bun pentru o utilizare cotidiana, dar nu te va impresiona cand vei dori sa vizionezi un film nou cu prietenii.

Nu este o regula, dar in general televizoarele ofera un sunet plat, fara bass, un sunet care nu deranjeaza vecinii.

Pentru a beneficia de o experienta audio premium, pe langa banii pe care-i dai pe televizor, trebuie sa mai scoti cateva sute de lei, in functie de solutia de sonorizare aleasa, din buzunar.

Solutii externe de sonorizare pentru televizor:

Ai de ales intre doua categorii mari de produse in cazul in care doresti sa imbunatatesti calitatea sunetului din camera, si aceste doua solutii sunt urmatoarele: fie iti cumperi un soundbar, fie un sistem de tip home cinema.

soundbar cu subwoofer de la Samsung

Soundbarurile sunt dispozitive audio ce au in componenta unul sau doua corpuri audio, cele mai scumpe soundbaruri fiind insotite si de subwoofer.

Aceste dispozitive se pot conecta la televizor prin Bluetooth sau cablu optic si pot fi controlate din telecomanda televizorului.

Soundbarul se monteaza/aseaza sub televizor, astfel sunetul livrat de acesta va fi sincronizat cu imaginea.

o oferta variata de soundbaruri gasesti aici: soundbaruri la preturi bune (link afiliat)

Cea de-a doua solutie prin care poti imbunatati calitatea sunetului livrat de televizor este reprezentata de sistemul audio de tip home cinema. 

sistem home cinema 5.1 Samsung

Sistemele home cinema sunt de diferite forme, dimensiuni si puteri audio, cele mai populare fiind cele care au in componenta cinci sateliti si un subwoofer.

Satelitii si subwooferul se conecteaza la unitatea centrala prin cabluri, iar sunetul oferit este de tip surround, acesta invaluindu-te din toate colturile camerei.

o oferta variata de sisteme home cinema gasesti aici: home cinema-uri la preturi bune (link afiliat)

Chiar daca un soundbar nu este la fel de puternic ca un sistem home cinema, as merge pe acesta, fiind suficient pentru un apartament si avand un pret mai accesibil decat sistemele home cinema.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *