Star Light 40DM6600 – televizor cu Android din gama ieftina

Star Light 40DM6600 este unul din cele mai accesibile televizoare smart de pe piata, televizor ce ruleaza sistemul de operare Android.

Avantajul de a avea Android pe televizor rezida din faptul ca iti poti instala ce aplicatie doresti din Google Play.

Bine, experienta de utilizare pe care acest televizor Star Light o va oferi nu va putea fi comparata cu experienta de utilizare oferita de un televizor din gama premium, dar la cati bani dai pe el, consider ca-si face treaba.

Televizorul a fost lansat pe piata in 2017 si are un design clasic, intalnit si pe alte modele Star Light.

Ecranul modelului 40DM6600 este de tip LED, are diagonala ecranului de 102 cm, suporta imagini la rezolutii Full-HD si ofera unghiuri de vizualizare foarte largi (178/178).

Culorile nu te vor da pe spate, dar nici nu vor dezamagi.

televizor accesibil cu Android

Vei putea utiliza acest televizor atat pentru a viziona transmisiuni tv, cat si pentru a viziona filme online de pe Netflix, Amazon Prime sau HBO GO.

In plus, pentru ca ruleaza sistemul de operare Android, vei putea instala aplicatii de videostreaming  pe care le gasesti in Google Play.

Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo ce livreaza putera totala de 16W. Este clar ca, pentru o experienta audio imersiva, va trebui sa-i atasezi televizorului un soundbar sau un sistem de tip home cinema.

Televizorul va putea fi utilizat si pe post de monitor, acesta sosind cu o intrare PC (D-sub 15 pini).

Conexiunea la internet va putea fi stabilita doar prin wireless. Pe spatele televizorului mai sunt dispuse urmatoarele: un slot CI+, 2 porturi USB, 3 porturi HDMI, o intrare scart si un minijack audio.

disponibilitate si pret:

televizorul Star Light 40DM6600 costa 1.300 lei (link afiliat)

Televizorul este comercializat de eMAG si beneficiaza de un discount de 300 lei, pretul de lista al acestuia fiind de 1.600 lei.

Recomand televizorul celor care-si doresc un smart LED cu Android accesibil. Lista cu specificatii este decenta, iar pretul corect, din punctul meu de vedere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *