Cand apare pe piata noua gama de televizoare smart?

In general producatorii de televizoare, ma refer la producatorii mari – Samsung, LG, Sony, isi prezinta noua gama de televizoare la inceputul anului, in cadrul evenimentului CES Las Vegas.

Toate privirile vor fi atintite asupra marilor producatori, tehnologiile dezvoltate de acestia urmand sa se regaseasca pe mai toate televizoarele ce vor fi puse in vanzare anul viitor.

Pentru 2018 producatorii vor pune accentul pe tehnologia OLED, vom vedea mai multe modele din esalonul mid-range cu aceasta tehnologie.

Modelele smart vor cunoaste imbunatatiri, poate vom vedea mai multe modele cu Android. Consider ca televizorul nu va inlocui in viitorul foarte apropiat PC-ul, acesta va fi in continuare un dispozitiv ce ne permite sa consumam continut video.

Se va merge pe minimizarea designului televizoarelor. Este posibil ca televizoarele fara rama sa devina un standard si sa le vedem si pe modelele din clasele de pret low si mid-buget.

De asemenea, televizoarele cu rezolutii Ultra-HD vor reprezenta majoritatea, cu toate ca lipsa continutului 4k pe scara larga nu justifica pe deplin achizitionarea unui astfel de televizor.

Noua gama de televizoare smart, ce va fi prezentata oficial la CES 2018, va ajunge fizic in stocul comerciantilor din Romania incepand cu sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Asa ca, in cazul in care intentionezi sa-ti cumperi un televizor inteligent din noua generatie, vei mai avea de asteptat cateva luni.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *