Televizor 4K Samsung redus cu 36% in luna Decembrie 2017

In luna cadourilor iti poti cumpara un televizor 4K Samsung redus cu 36%. Reducerea este valabila la eMAG, pentru modelul Samsung 40MU6102.

Televizorul a fost lansat oficial in anul 2017, beneficiaza de functii smart si afiseaza imagini 4K la calitate HDR.

Samsung este marca numarul unu de televizoare, aleasa de consumatori pentru faptul ca ofera unul din cele mai echilibrate rapoarte pret/calitate.

Samsung 40MU6102 are diagonala ecranului de 100 cm si afiseaza imagini la rezolutii 4K/Ultra-HD. Televizorul este capabil sa faca upscale la rezolutie 4K si va putea fi utilizat pentru a viziona filme si jocuri la calitate HDR.

Standardul HDR va permite afisarea detaliilor din zonele foarte intunecate sau foarte luminate ale unui cadru.

La capitolul audio televizorul este prevazut cu un sistem stereo, compatibil Dolby Digital Plus, ce livreaza o putere totala de 20W.

Ca si celelalte televizoare smart lansate de Samsung, si modelul de fata ruleaza sistemul de operare Tizen. Vei putea utiliza televizorul pentru a naviga pe internet si pentru a viziona continut online de pe YouTube, Netflix sau Amazon Prime.

Navigarea prin meniu va fi intuitiva, iar timpul de incarcare al aplicatiilor va fi mic datorita procesorului Quad-Core cu care televizorul vine echipat.

Conexiunea la internet se va putea stabili atat prin reteaua wireless, cat si prin cea LAN.

Pe spatele televizorului vei gasi urmatoarele porturi si componente suplimentare: un slot CI+, 2 porturi USB, 3 porturi HDMI si o iesire audio digitala optica.

Pret si disponibilitate:

LED-ul Samsung 40MU6102 costa 1.900 lei (link afiliat)

Pretul de lista, afisat pe site-ul comerciantului eMAG este de 3.000 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *