Televizoare Smart cu rezolutii 4K/Ultra-HD

Daca vrei sa-ti cumperi un televizor smart care sa suporte rezolutii 4K/Ultra-HD probabil ca astepti cu nerabdare campaniile de Black Friday si campaniile de sarbatori.

Comerciantii se intrec in campanii, iar oferta de televizoare este atat de variata incat, in loc sa ne fie de ajutor, mai tare ne incurca.

Inainte de a trece in revista televizoarele pe care le recomand, haideti sa vedem de ce este util un model smart, spre deosebire de un model clasic.

Smart TV-ul nu este util pentru ca poti naviga pe internet de pe el, mie imi pare ciudat sa intru pe facebook de pe un ecran de 80 cm. Smart TV-ul este util pentru ca iti ofera posibilitatea, fara sa mai adaugi vreun dispozitiv extern, sa vizionezi filme online de pe Netflix, YouTube, HBO GO sau Amazon Prime.

Televizoare Smart cu rezolutii 4K/Ultra-HD:

LG 43UJ620V – pret 1.700 lei (link afiliat)

Televizorul LG ruleaza sistemul de operare webOS 3.5 si soseste cu telecomanda Magic Remote in pachet.

LED-ul are diagonala ecranului de 108 cm, suporta rezolutii Ultra-HD si este compatibil cu tehnologia HDR10. Printre echipari se mai numara: sistem audio stereo cu puterea de 20W, Wi-Fi integrat, Bluetooth, 2 porturi USB si 3 porturi HDMI

Samsung 43MU6102 – pret 2.500 lei (link afiliat)

Samsung au reusit sa se impuna in ultimii ani si pe piata televizoarelor smart, personal nu mi-as cumpara un Smart LED de la Samsung, dar este doar o optiune personala.

Samsung 43MU6102 ruleaza sistemul de operare Tizen si soseste cu o paleta larga de functii si aplicatii.

Ecranul televizorului are diagonala de 108 cm, suporta rezolutii 4K/Ultra-HD si este compatibil cu tehnologia HDR.

Sony Bravia 43XE7005 – 2.400 lei (link afiliat)

Sunt utilzator de televizor Sony Bravia si va recomand sa cumparati un astfel de televizor. Imi place designul, calitatea constructiei, claritatea imaginilor si luminozitatea imaginilor.

Televizorul Sony Bravia 43XE7005 are diagonala ecranului de 108 cm, suporta rezolutii Ultra-HD si este prevazut cu sistem audio stereo ce livreaza 20W.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *