Nu cumpara un televizor doar pe baza review-urilor de pe net

Ai ajuns la acest articol pentru ca vrei sa-ti cumperi un televizor nou si vrei sa faci cea mai buna alegere, si eu am fost in situatia ta si iata cum am procedat.

Inainte de a ma decide ce model sa-mi cumpar, am stabilit bugetul maxim pe care eram dispus sa-l dau pe un televizor.

Atat magazinele online, cat si cele offline au o oferta foarte variata de produse, vei fi ametit de numarul mare de televizoare din care vei avea de ales.

Raspunde-ti la cateva intrebari, acestea s-ar putea sa-ti usureze munca.

  • vei utiliza televizorul doar pentru transmisiuni tv?
  • vrei sa vizionezi filme de pe Youtube si Netflix?
  • unde vei monta televizorul?
  • cat de mare vrei sa fie viitorul tau televizor?

Daca ai posibilitatea sa mergi intr-un magazin fizic, indiferent ca vorbim de un shop Flanco, eMAG sau Altex, mergi. Vezi la fata locului produsul si cere detalii despre acesta asistentului de vanzari.

Nu cumpara un televizor, mai ales unul scump, doar pe baza review-urilor de pe net.

Cel mai important, la fata locului fii atent la detaliile, atat cele constructive, dar, cel mai important, vezi cat de luminoase si clare sunt imaginile livrate de anumite modele de televizoare.

Eu am vrut sa-mi cumpar un televizor Samsung, dar m-am razgandit dupa ce am vazut la fata locului cat de slaba este calitatea imaginilor in comparatie cu imaginile livrate de acest televizor Sony Bravia.

Multi isi cumpara Samsung nu pentru ca sunt cele mai bune, ci pentru ca vor sa se laude cunoscutilor cu lista de specificatii a televizoarelor. Da, Samsung sunt numarul unu pe segmentul telefoanelor cu Android, dar asta nu inseamna ca fac si televizoare bune.

Alt lucru important pe care trebuie sa-l ai in vedere, nu te lasa orbit de lista cu specificatii, mai ales cand iti cumperi un televizor de pe net.

Si, dupa cum spunea un prieten, este imposibil sa gasesti un televizor accesibil ca si pret care sa bifeze toate casutele cu functiile si dotarile pe care ti le doresti.

Ai doua optiuni: ori iti cresti bugetul si-ti cumperi un televizor mai scump, ori mai tai de pe lista unele functii.

Daca vrei un televizor 4K Ultra-HD bun, cu diagonala ecranului de 138.8 cm, iti recomand televizorul Sony Bravia 55XE7077.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *