Recomand televizorul Samsung 32M5502

Recomand televizorul Samsung 32M5502 celor care-si doresc un Smart LED accesibil ca pret produs de Samsung in 2017.

Televizorul are un desing actualizat, beneficiaza de cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania sud coreeana in ultima perioada si are dimensiunea ideala pentru a putea fi montat intr-o camera de apartament.

Samsung 32M5502 are diagonala ecranului de 80 cm, suporta rezolutii Full-HD si va putea fi utilizat atat pentru a viziona transmisiuni tv, cat si pentru a viziona filme online de pe You Tube sau Netflix.

Calitatea imaginilor va putea fi reglata pe mai multe moduri, astfel, indiferent ca vizionezi un film sau urmaresti un meci de fotbal, vei primi cea mai buna experienta vizuala.

Sunetul este livrat prin doua difuzoare stereo Dolby Digital Plus cu puterea combinata de 20W. Pentru un plus de bass, poti conecta la televizor un soundbar sau sistem audio extern.

Sistemul de operare ce ruleaza pe acest smart tv este dezvoltat de Samsung. Interfara este intuitiva si usor de utilizat, cele mai importante functii si aplicatii gasindu-se la maxim 3 apasari de buton distanta.

Conexiunea la internet va putea fi reglata atat prin wi-fi, cat si prin cablu LAN.

Numarul mare de porturi si conexiuni vor permite conectarea simultana la televizor a mai multor dispozitive electronice.

Pe spatelele televizorului Samsung sunt dispuse urmatoarele componente: slot CI+, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala (optica), etc.

In cazul in care vei dori sa montezi televizorul pe perete, trebuie sa tii cont de faptul ca acesta este compatibil cu suporturile VESA 100 x 100.

Pret si disponibilitate:

La eMAG pretul intreg este de 2.200 lei, dar televizorul beneficiaza de diferite promotii care-i stabilesc pragul in jurul pragului de 1.600 lei.

Daca esti in cautarea unui televizor inteligent bun si cu pret acceptabil, iti recomand televizorul Samsung 32M5502. Exista posibilitatea ca de Black Friday sau cu ocazia sarbatorilor de iarna, pretul acestuia sa coboare sub pragul de 1.500 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *