Horizon 40HL8510U – televizor 4K/UHD cu pret accesibil lansat in 2017

Televizorul Horizon 40HL8510U este unul din cele mai accesibile televizoare cu ecran 4K/Ultra-HD ce a fost lansat in 2017.

Televizorul ofera functii smart, are diagonala ecranului de 102 cm si va putea fi utilizat pentru a viziona filme online de pe Netflix, HBO Go sau Amazon.

In ciuda faptului ca are diagonala ecranului de peste un metru, rezolutia Ultra-HD va permite afisarea unor imagini super detaliate, chiar daca distanta de vizualizare va fi mica.

Daca iti doresti un televizor cu diagonala mare, dar vrei sa-l montezi intr-o camera mica, pentru o experienta vizuala cat mai imersiva, iti recomand ca televizorul sa suporte o rezolutie cat mai mare.

Designul televizorului Orizon este clasic, rama care inconjoara ecranul masoara doar 9 mm, iar suportul este compus din doua piese. Daca vei dori sa montezi LED-ul pe perete va trebui sa tii cont ca acesta este compatibil cu un suport VESA 200 x 200.

smart tv Ultra-HD Horizon

Nu cred ca vei utiliza acest televizor pentru a naviga pe net, dar mai mult ca sigur il vei folosi pentru a viziona filme online. Conexiunea la internet va putea fi stabilita atat prin fir, cat si wireless.

Ecranul este plat, ofera unghiuri de vizualizare foarte largi si, asa cum am mentionat anterior, are diagonala de 102 cm si suporta rezolutii Ultra-HD. Motorul grafic Clear Motion Senzor va analiza imaginile si le va imbunatati calitatea.

Sunetul va fi redat prin cele doua difuzoare NICAM Stereo ce livreaza impreuna puterea de 20W.

Pe spatele televizorului vei gasi urmatoarele porturi si componente suplimentare: slot CI+, port USB, port RJ-45, doua porturi HDMI si iesire audio jack.

pret si disponibilitate:

la eMAG televizorul Horizon 40HL8510U costa 2.100 lei (link afiliat)

Acesta este pretul de lista, ma astept ca in timpul campaniei de Black Friday si a sarbatorilor de iarna sa scada sub pragul de 2.000 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *