Suport TV de perete pentru televizoare cu diagonala maxima de 106 cm

Celor care-si doresc un suport TV de perete elegant, rezistent si usor de montat le recomand suportul full motion A+ SPBLFM222.

Suportul va putea fi utilizat pentru a fixa pe perete urmatoarele tipuri de televizoare: LED, 3D LED, LCD si plasma.

Cadrul este fabricat din otel, acesta prezinta siguranta si va sustine fara probleme televizoare cu diagonala maxima de 106 cm si greutatea maxima de 30 kilograme.

Pentru a-l monta pe perete cu acest suport, televizorul trebuie sa fie compatibil cu unul din urmatoarele standarde VESA (mm): 75×75, 100×100, 200×100, 200×200.

Daca alegi acest suport, televizorul va putea fi reglat astfel: distanta fata de perete va fi intre 45 – 512 mm, inclinare peverticala pana la 15 grade si inclinare pe orizontala pana la 180 grade.

Pret si disponibilitate: 

Nu este cel mai accesibil suport tv de perete, dar daca vrei sa fii sigur ca atat televizorul, cat si membrii familiei vor fi in siguranta, iti recomand sa nu fii zgarcit si sa-ti cumperi un suport tv premium.

Cei care au cumparat deja acest suport se declara multumiti de acesta si-l recomanda mai departe, comentariile lor pot fi citite accesand link-ul cu pret.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *