Recomand televizoarele OLED celor care vor imagini fine

Daca vrei un televizor cu diagonala mare pentru o camera mica ia-ti un televizor OLED.

Stiu, OLED-urile sunt scumpe, dar acestea sunt viitorul. In plus, indiferent de cat de mare are diagonala, televizorul va afisa imagini cu un nivel al detaliilor ridicat, fie ca stai la un metru distanta, fie ca stai la distanta recomandata.

Pe de alta parte, daca vrei un televizor LED, iti recomand sa tii cont de distanta de vizualizare, altfel vei spune ca televizorul este defect si ca nu reda corespunzator imaginile.

Televizoarele OLED afiseaza cel mai profund negru si cea mai realista si intensa paleta de culori, experienta video fiind una premium, fara egal.

Specialistii declara ca tehnologia OLED nu prezinta dezavantaje, durata de functionare a unui televizor OLED putand ajunge pana la 100.000 de ore.

Cum spuneam si anterior, principalul dezavantaj al OLED-urilor este constituit de pretul care poate fi de pana la 3 ori mai mare fata de pretul unui LED cu aceeasi diagonala.

Cel mai ieftin televizor OLED din oferta eMAG:

televizorul LG OLED55B7V

Cel mai ieftin OLED de la eMAG este televizorul LG OLED55B7V.

Televizorul a fost prezentat in 2017, are diagonala de 139 cm si suporta imagini la rezolutii 4K/Ultra-HD.

Printre functiile si dotarile acestui OLED se numara: functiile de smart tv, sistem audio DOLBY ATMOS cu puterea de 40W, wi-fi integrat, 4 porturi HDMI si 3 porturi USB.

Pret:

Chiar daca are diagonala de 139 cm, vei putea viziona in cele mai bune conditii filmul preferat, chiar si de la jumatate de metru distanta de televizor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *