Philips 43PUS6162 – televizor Ultra-HD cu functii intelifgente

Daca esti interesat sa-ti cumperi un televizor Ultra-HD cu functii smart, dar nu tii neaparat ca acesta sa fie produs de Samsung, Sony sau LG, te poti indrepta catre televizorul Philips 43PUS6162.

Televizorul celor de la Philips a fost lansat in 2017, este prevazut cu cele mai noi functii si tehnologii din domeniu – procesor Quad-Core si tehnologie Pixel Plus Ultra.

Nici din punctul de vedere al designului televizorul nu dezamageste. Rama care inconjoara ecranul este subtire, iar standul este compus dintr-un singur picior.

Telecomanda soseste cu buton dedicat pentru aplicatia Netflix, astfel, printr-o singura apasare de buton, poti urmari cele mai noi filme si seriale de pe Netflix.

Televizorul Philips 43PUS6162 are diagonala ecranului de 108 centimetri si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD.

Imaginile Full-HD pot fi convertite in imagini Ultra-HD prin functia de upscaling.

Smart LED Philips 4K lansat in 2017

Sistemul audio stereo livreaza puterea de 20W si va permite reglarea automata a volumului pentru a oferi cea mai buna experienta auditiva.

Pentru a conecta LED-ul la internet vei putea utiliza atat reteaua wireless, cat si cea LAN.

Televizorul este prevazut cu urmatoarele porturi si componente auxiliare: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, un slot CI+, 1 minijack pentru casti si iesire audio optica.

Daca doresti sa montezi LED-ul pe perete trebuie sa tii cont ca acesta este compatibil cu suporturile VESA 200×200.

Ca si in cazul celorlalte televizoare smart de pe piata, vei putea utiliza televizorul pentru a naviga pe internet si pentru a viziona filme online pe YouTube sau Netflix.

Pretul perceput de eMAG:

Pretul este cel de lista, asta inseamna ca daca urmaresti diferitele campanii pe care eMAG le desfasoara pe parcursul anului, poti cumpara televizorul cu aproximativ 2.000 lei, un pret mai mult decat decent pentru un SMART LED 4K lansat in 2017.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *