Se merita sa-mi cumpara un televizor smart?

Sa presupunem ca vrei sa-ti cumperi un televizor nou, dar esti indecis, nu stii daca se merita sau nu sa-ti cumperi un televizor smart.

Din punctul meu de vedere achizitionarea unui televizor smart este justificata doar daca vrei sa te abonezi la Netflix sau Amazon Prime si nu posezi o consola de gaming sau un laptop pe care sa-l conectezi la televizor.

In cazul in care detii deja o consola de gaming care-ti permite abonarea la aceste servicii sau ai un laptop, nu merita sa platesti suplimentar pentru functiile smart.

Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem, o sa mai treaca ceva timp pana cand un televizor va fi la fel de performant ca un PC. Meniurile intortocheate si puterea de procesare mica sunt principalele dezavantaje ale unui smart TV.

Cu banii pe care i-as da pe un smart tv – cel mai ieftin televizor inteligent Samsung cu diagonala de 100 cm costa 1.500 lei, iti poti cumpara un televizor cu o diagonala mai mare.

Totusi, daca trebuie neaparat sa-mi cumpar un televizor inteligent as merge pe unul produs de Sony, Samsung sau LG, acestia fiind pionerii in acest domeniu.

smart tv 4K Sony Bravia 43XE7077

Recomandarea mea pentru cei care vor un smart tv de ultima generatie este LED-ul Sony Bravia 43XE7077.

Televizorul Sony Bravia 43XE7077 costa 3.000 lei (link afiliat eMAG) are diagonala de 108 cm suporta rezolutii 4K/Ultra-HD si ruleaza sistemul de operare Android.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *