Panasonic TX-50DXM710 – LED Ultra-HD cu design premium si functii avansate

Cei de la Panasonic au lansat o noua generatie de televizoare Ultra-HD, aceste noi televizoare impresionseaza in primul rand prin designul premium si functiile avansate pe care le poseda.

Panasonic TX-50DXM710 este unul din cele mai accesibile modele din gama 2017, televizorul are diagonala ecranului de 139 centimetri, suporta rezolutii Ultra-HD si beneficiaza de functii smart.

Imi place designul televizorului, rama care inconjoara ecranul este subtire si are finisaj metalic, iar standul este compus din doua piese .

Pentru a monta televizorul pe perete vei avea nevoie de suporturi compatibile VESA 400 x 200.

Cum spuneam si anterior, LED-ul este echipat cu un ecran plat cu diagonala de 139 cm si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD (3840 × 2160 pixeli).

Imaginile afisate de televizorul Panasonic iti vor incanta privirea prin nivelul ridicat al detaliilor, unghiurile largi de vizualizare si culorile vii pe care le afiseaza.

Televizor Panasonic cu HDR

Modul HDR va scoate in evidenta detaliile din zonele foarte luminoase sau intunecate, contribuind la o experienta vizuala premium.

Panasonic TX-50DXM710 – LED 4K

Exista deja jocuri video HDR, iar Amazon si Netflix au in portofoliu un numar impresionant de filme 4K HDR.

Sunetul va fi redat prin sistemul stereo Dolby Audio ce livreaza puterea totala de 20W.

Televizorul va putea fi utilizat pentru o paleta larga de activitati. Vei pute viziona filme online, naviga pe internet si, cu o consola de gaming atasata, te vei putea juca cele mai noi jocuri video la rezolutii 4K.

Conexiunea la internet va fi realizata atat prin reteaua LAN, cat si prin cea wireless. Cred ca cei mai multi vor opta pentru solutia wireless, astfel nu te vei mai impiedica de firele care ies din router.

Procesorul Quad-Core ce pune in functiune televizorul si sistemul de operare minimalist, vor oferi o experienta de utilizare cursiva, cele mai importante functii si aplicatii gasindu-se pe ecranul de pornire.

Pe spatele televizorului sunt dispuse urmatoarele porturi si componente: slot CI+, iesire audio optica pentru conectarea unui soundbar, minijack casti, 3 porturi USB si 3 porturi HDMI.

Pretul perceput de eMAG:

Televizorul Panasonic TX-50DXM710 costa 5.800 lei (link afiliat)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *