Toshiba 32W3663DG – Smart LED HD cu pret sub 1.000 lei

Daca iti doresti un televizor inteligent cu pret sub 1.000 lei, te poti indrepta catre televizorul Toshiba 32W3663DG.

Televizorul a fost lansat pe piata in 2017, are un design clasic, dispune de functii smart si poate fi utilizat si pe post de monitor suplimentar pentru PC.

Spre deosebire de marea majoritate a televizoarelor smart, modelul de fata se va putea conecta la internet doar prin reteaua LAN, nefiind echipat cu modem wireless.

Smart tv-ul este dotat cu un ecran plat cu diagonala de 81 cm si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Raportata la diagonala ecranului, rezolutia suportata este suficient de mare pentru a permite afisarea unor imagini detaliate.

Calitatea imaginilor va putea fi reglata in functie de tipul programului video urmarit.

Smart TV Toshiba

Sunetul va fi livrat prin cele doua difuzoare NICAM Stereo cu puterea totala de 12W. In cazul in care consideri ca, pentru o experienta mai imersiva, ai nevoie de un sunet mai puternic ii poti atasa LED-ului un soundbar sau sistem audio extern.

Ce activitati poti intreprinde pe acest televizor?

Cumparand acest televizor il poti utiliza pentru a: viziona transmisiunile preferate, naviga pe internet, viziona filme online, conectandu-l la PC sau consola de gaming.

LED-ul este prevazut cu player multimedia integrat si slot pentru carduri CI+, putand receptiona posturi TV la calitate HD.

Pe spatele si lateralele televizorului sunt dispuse urmatoarele porturi: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o intrare PC (D-sub 15 pini), o iesire audio digitala optica, o intrare Scart (RGB) si o intrare video composite.

Pretul perceput de eMAG pentru Toshiba 32W3663DG:

Pretul este redus cu 300 lei, pretul intreg al televizorului fiind de 1.250 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *