Care este cea mai buna perioada pentru a-ti cumpara un televizor nou?

Vrei sa-ti schimbi televizorul, dar nu stii care este cea mai buna perioada pentru a-ti cumpara un televizor nou?, sper ca articolul de fata sa-ti fie util si sa te ajute sa iei o decizie.

Black Friday este de departe cea mai buna perioada in care iti recomand sa-ti cumperi un televizor nou, dar trebuie sa fii atent la cateva detalii.

Urmareste cu cateva saptamani in avans pretul televizorului care te intereseaza si ia in vizor unul sau doua modele suplimentare pentru situatiile in care modelul dorit nu primeste reducerea la care te asteptai sau stocul s-a epuizat rapid.

In general, pot exista si exceptii, televizoarele care primesc reduceri substantiale de Black Friday sunt modele lansate in anii anteriori care nu mai sunt foarte cerute de public.

A doua cea mai buna perioada in care iti recomand sa-ti schimbi televizorul o reprezinta vara. Datorita vanzarilor mult mai mici, in comparatie cu vanzarile inregistrate iarna, marea noastra majoritatea ne programam concediile vara, comerciantii online si offline incearca sa impulsioneze vanzarile prin reducerea preturilor.

LG OLED65W7V - OLED 2017
televizor OLED lansat de LG in 2017

In general, cand avem banii necesari, dam fuga la primul magazin cu electrocasnice sau intram pe site-ul comerciantului preferat si comadam televizorul care ne place.

Sfatul meu este urmatorul: urmareste o perioada fluctuatia preturilor, verifica atat magazinele online, dar mergi si in magazinele fizice si fa o comparatie intre preturi, eventual cu telefonul in mana.

Cumpara-ti televizorul de unde crezi ca este cel mai avantajos si nu te repezi sa-l cumperi din primul magazin in care intri.

Chiar daca exemplul de ai jos este despre un alt produs se poate aplica si cant iti cumperi un televizor nou.

Cand mi-am cumparat un nou laptop am dat fuguta cu banii in dinti la Flanco si am cumparat primul laptop care indeplinea cerintele mele. Cand am ajuns acasa si am verificat oferta comerciantului eMAG am gasit acelasi laptop, la un pret mai mic cu 200 lei si cu o configuratie hardware actualizata. Ghiciti cine a regretat ca si-a cumparat laptopul de la Flanco?

eMAG au o gama variata de televizoare in stoc, un numar impresionant dintre acestea aflandu-se la reducere.

Intra aici televizoare reduse la eMAG (link afiliat) pentru a-ti face o parere despre preturi si pentru a afla experienta de utilizare a celor care si-au cumparat deja televizorul de la eMAG.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *