Reducere de 800 lei si cadou la alegere pentru televizorul LG 43UH661V

Comerciantul online eMAG ofera o reducere de 800 lei si un cadou la alegere la achizitionarea unui televizor LG 43UH661V.

LG 43UH661V este un televizor inteligent ce a fost prezentat oficial in 2016, are diagonala ecranului de 108 cm si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD.

Daca alegi sa cumperi acest televizor, pe langa reducerea de pret de 800 lei, poti alege sa primesti cadou un subwoofer LG SWH1 in valoare de 500 lei sau o telecomanda LG Magic Motion AN-MR650 in valoare de 150 lei.

Televizorul va putea fi utilizat atat pentru a urmari transmiunile tv preferate, cat si pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona filme online de pe Netflix sau Amazon Prime.

LG 43UH661V

Printre caracteristicile speciale se numara modul HDR ce va permite redarea filmelor si jocurilor video HDR.

Sunetul va fi livrat printr-un sistem Surround: Ultra Surround ce livreaza puterea totala de 20W. Cu un soundbar sau subwoofer atasat, vei beneficia de o experienta audio imersiva, comparabila cu experienta pe care o traiesti in sala de cinema.

Conexiunea la internet se va realiza atat prin reteua wireless, cat si prin cea LAN. Pe spatele televizorului se afla un numar impresionant de porturi, printre acestea numarandu-se: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala, o iesire audio pentru casti si un port RJ-45.

Pretul perceput de eMAG pentru LG 43UH661V:

La eMAG, televizorul LG 43UH661V costa 2.000 lei (link afiliat)

Pretul intreg este de 2.800 lei.

Stiu, toti ne dorim un televizor Samsung in sufragerie, dar asta nu inseamna ca ceilalti producatori nu produc televizoare de calitate.

Televizorul LG, chiar daca a fost lansat in 2016, este echipat cu tot ce-i trebuie pentru a oferi o experienta de utilizare premium.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *