Orion 32OR17RDL – un televizor ieftin pentru cei cu buget limitat

Celor care dispun de un buget limitat si vor sa-si cumpere un televizor ieftin le recomand televizorul Orion 32OR17RDL.

LED-ul Orion 32OR17RDL face parte din generatia 2017, are diagonala ecranului de 81 cm si suporta rezolutii HD.

Televizorul nu va putea fi utilizat pentru a viziona filme online sau pentru a naviga pe internet, nefacand parte din gama televizoarelor inteligente.

LED-ul va putea fi utilizat insa pe post de monitor pentru PC, fiind prevazut atat cu port HDMI, cat si cu intrare PC (D-sub 15 pini).

Ecranul televizorului este plat, are diagonala de 81 cm si suporta rezolutii HD (1366 x 768 pixeli). Unghiul de vizualizare este larg (178 din 178 grade), iar timpul de raspuns este de 6.5 ms.

Sunetul este livrat prin doua difuzoare NICAM Stereo ce livreaza puterea totala de 12W.

Orion 32OR17RDL televizor LED

detalii suplimentare

Playerul multimedia integrat va permite redarea continutului stocat pe un mediu extern de stocare. Vei putea viziona filmele stocate pe un stick de memorie sau HDD extern.

Slotul CI+ de pe spatele televizorului va facilita receptionarea posturilor HD, cartela CI+ primita de la operatorul de cablu inlocuind astfel decodorul HD.

Televizorul dispune de sistem de blocare parental si functie pentru hoteluri.

Pe spatele LED-ului sunt dispuse urmatoarele componente si porturi: un port HDMI, un port USB, o intrare PC, o iesire audio jack, port RGB si slot CI+.

Pret si disponibilitate:

Daca te intereseaza acest LED Orion si vrei sa afli cat costa, acceseaza link-ul de mai jos care te va duce pe pagina de prezentare a produsului de la eMAG:

pret Orion 32OR17RDL (link afiliat)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *