LG OLED65W7V – televizorul OLED care masoara doar 3,85 mm grosime

LG OLED65W7V este o bijuterie in materie de televizoare OLED, acesta masoara doar 3,85 mm grosime si dispune de cele mai noi tehnologii din domeniu.

Pentru ca este atat de subtire, este la fel de gros cat o cheie, televizorul LG OLED65W7V nu va putea fi montat decat pe perete. Montarea pe perete se realizeaza prin intermediul unor magneti puternici.

Cei de la LG au prezentat aceasta bijuterie la CES 2017 si le ofera posibilitatea celor care-si doresc propiul cinema sa-si indeplineasca visul.

Pentru ca este atat de subtire, difuzoarele si porturile au fost mutate de pe televizor, pe Hub-ul sub forma de soundbar ce vine cu televizorul in pachet.

Tehnologia OLED este superioara celei LED. In cazul ecranelor LED se impune iluminarea pixelilor din spate, in vreme ce pixelii OLED sunt autoiluminati.

Culorile oferite de un ecran OLED sunt vibrante, foarte apropiate de culorile din natura. Albul este pur, iar negrul este profund.

LG OLED Hub
LG OLED Hub

Informatiile sunt transmise de la OLED Hub catre televizor prin intermediul unui cablu special ce poate fi mascat cu usurinta.

W-ul din numele televizorului vine de la cuvantul Wallpaper, impresia pe care o lasa televizorul, mai ales noapte, fiind aceea ca imaginile plutesc pe perete.

Televizor OLED 4K cu diagonala de 164 cm

Ecranul televizorului LG OLED65W7V este plat, are diagonala de 164 cm si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD de 3840 × 2160 pixeli.

Televizorul este compatibil cu tehnologiile Active HDR cu Dolby Vision, Dolby Atmos si HDR10.

LG OLED65W7V - OLED 2017

detalii complete si imagini suplimentare

Este de la sine inteles ca imaginile livrate de acest OLED vor fi rupte din natura, experienta vizuala oferita fiind una imersiva, intalnita doar in sala de cinema.

Difuzoarele sunt gazduite de OLED Hub, acestea sunt compatibile cu tehnologia Dolby Surround (OLED Surround) si livreaza puterea totala de 60W.

Nu vei avea nevoie de un soundbar suplimentar pentru a beneficia de un sunet imersiv, clar si cu bass de calitate.

OLED-ul va putea fi utilizat si pentru a viziona filme online sau naviga pe internet. Conexiunea la internet se va putea realiza atat prin reteaua wireless, cat si prin cea LAN.

Pe spatele OLED Hub-ului sunt dispuse urmatoarele porturi si componente: Slot CI+, 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, 1 port LAN, 1 iesire audio digitala, 1 minijack pentru casti.

Pret si disponibilitate:

In cazul in care te intereseaza acest televizor si vrei sa afli detalii suplimentare despre el acceseaza link-ul de mai jos care te va duce pe pagina de prezentare a produsului de la eMAG:

pret LG OLED65W7V (link afiliat)

Ca sa-ti faci o idee despre cum arata si cum se monteaza OLED-ul LG OLED65W7V vizioneaza videoul oficial de mai jos.

Nu am gasit decat un singur cuvant prin care pot caracteriza acest televizor: magnific.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *