Sharp LC-32CFE5102E – televizor Full-HD non-smart bun la casa omului

Daca esti unul din cei care isi doresc un televizor Full-HD, non-smart, iti recomand televizorul Sharp LC-32CFE5102E.

Sharp LC-32CFE5102E a fost lansat oficial in 2017, ofera functii de baza, putand fi utilizat pentru a urmari transmisiunile tv si pentru a fi conectat la un PC sau consola de gaming.

Cat priveste designul televizorului, acesta este clasic, rama care inconjoara ecranul este vopsita in culoarea neagra, iar standul este compus din doua piese.

Pentru a monta televizorul pe perete vei avea nevoie de un suport compatibil VESA 200 x 100.

Televizorul cantareste 4,5 kg si masoara 732.7 mm in lungime.

televizor non-smart cu ecran de 81 cm

Ecranul televizorului este plat, are diagonala de 81 cm si, asa cum am mentionat si la inceputul acestei scurte prezentari, suporta rezolutii Full-HD (1920 x 1080 pixeli).

Imaginile livrate vor fi detaliate si vor fi vizibile din orice unghi. In functie de tipul continutului video vizionat, vei putea regla calitatea imaginii pe mai multe moduri.

Sharp LC-32CFE5102E - televizor Full-HD

detalii suplimentare

Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo Dolby Digital ce livreaza o putere RMS de 16W. Ca si in cazul imaginii, calitatea sunetului va putea fi reglata pe mai multe moduri.

Playerul multimedia integrat iti va permite sa vizionezi filmele stocate pe un stick de memorie, iar slotul CI+ va permite receptionarea posturilor TV HD.

Pentru a receptiona posturi HD nu vei mai avea nevoie de un decodor suplimentar, cartela CI+ primita de la operatorul de cablu fiind insa necesara.

Televizorul este prevazut cu intrare PC (D-sub 15 pini), putand fi utilizat si pe post de monitor pentru PC.

Pe spatele televizorului mai sunt dispuse urmatoarele porturi: 3 porturi HDMI, 1 port USB, 1 iesire audio minijack, o intrare Scart RGB si o intrare video composite.

Pret si disponibilitate:

In cazul in care te intereseaza acest televizor si vrei sa afli detalii suplimentare despre el acceseaza link-ul de mai jos care te va duce pe pagina de prezentare a produsului de la eMAG:

pret Sharp LC-32CFE5102E (link afiliat)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *