Samsung 55MU7002 – Smart TV LED Ultra-HD cu diagonala de 138 cm

Samsung au prezentat pentru 2017 o gama variata de televizoare Smart, Samsung 55MU7002 este un model cu ecran Ultra-HD cu diagonala de 138 cm.

Televizorul Samsung 55MU7002 beneficiaza de un design nou si vine prevazut cu cele mai noi si avansate tehnologii si functii din domeniu.

Smart TV-ul impresioneaza in primul rand prin designul elegant, slim. Rama care inconjoara ecranul este foarte subtire, aproape inexistenta, si este fabricata din metal.

Standul pastreaza acelasi design minimalist, este fabricat din aluminiu si beneficiaza de sistem de management al cablurilor.

Pentru a nu scoate pe piata un televizor LED foarte gros, Samsung au luat decizia de a muta o parte din porturile ce de obicei se gasesc pe spatele televizorului intr-o cutie externa denumita Smart HUB.

Smart HUB-ul se conecteaza la televizor prin cablu optic si poate fi ascuns privirii.

Daca vei dori sa montezi televizorul pe perete trebuie sa tii cont ca acesta este compatibil cu suporturile VESA 400 x 400.

Pe scurt despre televizorul Samsung 55MU7002

Cum spuneam si in deschiderea acestei scurte prezentari, televizorul Samsung 55MU7002 este construit in jurul unui ecran plat cu diagonala de 138 cm si suporta rezolutii Ultra-HD/4K (3840 x 2160 pixeli).

Samsung 55MU7002 Smart LED

detalii suplimentare

Televizorul beneficiaza de tehnologiile video: HDR – interval dinamic ridicat, Dynamic Crystal Color, Precision Black si Peak Iluminator.

Modul HDR va scoate in evidenta detaliile din zonele prea intunecate sau prea luminoase.

  • Imaginile afisate de acest televizor iti vor incanta privirea. Vei fi surprins de calitatea ridicata a detaliilor si culorile vibrante.

Experienta video va fi intregita de cea audio. Sunetul este livrat printr-un sistem audio stereo Dolby Digital Plus ce livreaza puterea RMS de 40W.

Atat calitatea imaginilor, cat si calitatea sunetului vor putea fi reglate in functie de tipul programului urmarit.

Avand acest televizor vei putea urmari filme HDR 4K de pe Netflix. Daca detii o consola PlayStation 4 Pro te vei putea juca jocuri video 4K.

LED-ul face parte din familia televizoarelor Smart. Televizorul va putea fi utilizat si pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona filme online.

Televizorul este echipat cu urmatoarele porturi si conexiuni: Wi-Fi integrat, port LAN, slot CI+, 3 porturi USB, 4 porturi HDMI si o iesire audio optica digitala.

Pret si disponibilitate:

Daca te intereseaza acest Smart LED Samsung si vrei sa afli cat costa, acceseaza link-ul de mai jos care te va duce pe pagina de prezentare a produsului de la eMAG:

pret Samsung 55MU7002 (link afiliat)

Televizorul a fost prezentat oficial la inceputul lui 2017, este pus in functiune de un procesor Quad-Core si, dupa cum se poate observa si in imaginea atasata acestei scurte prezentari, arata foarte bine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *