Samsung 40MU6102 – cel mai ieftin LED Ultra-HD lansat de Samsung in 2017

Cel mai ieftin LED Ultra-HD lansat de Samsung in 2017 poate fi cumparat si din Romania, acesta regasindu-se acum in stocul comerciantului eMAG.

Televizorul Samsung 40MU6102 ofera functii de ultima generatie si imagini de inalta fidelitate la un pret competitiv.

Spre deosebire de modelele din 2016, Samsung au ales pentru televizoarele din 2017 un design slim, elegant si placut ochiului.

Rama care inconjoara ecranul este fabricata din metal, este subtire si nu deranjeaza vizual.

Standul are design minimalist, iar daca vei dori sa montezi televizorul pe perete trebuie sa tii cont ca acesta este compatibil cu suporturi VESA 200 x 200.

Samsung 40MU6102 – ecran UHD cu diagonala de 100 cm

Televizorul este echipat cu un ecran Ultra-HD cu diagonala de 100 cm.

Datorita rezolutiei mari suportate (3840 x 2160 pixeli), raportata la diagonala de 100 cm, imaginile afisate vor fi detalieate si nu vei observa pixelii pe ecran.

Experienta vizuala oferita de televizor va fi premium. Vei putea viziona un film impreuna cu familia sau te vei juca cele mai noi jocuri video de pe piata.

Samsung 40MU6102

detalii si imagini suplimentare

Modul HDR va scoate in evidenta detaliile din zonele prea intunecate sau prea luminoase a unei imagini, iar motorul grafic Picture Engine va permite transformarea imaginilor non Ultra-HD in imagini UHD.

Experienta vizuala va fi intregita de cea audio. Televizorul este dotat cu un sistem audio stereo Dolby Digital Plus ce livreaza puterea totala de 20W.

Cu acest televizor vei putea viziona seriale 4K de pe Netflix si te vei putea juca jocuri video 4K HDR daca detii o consola pentru jocuri PlayStation 4 Pro.

Smart LED Samsung lansat in 2017

Televizorul beneficiaza de functii inteligente, acesta putand fi utilizat pentru a viziona filme online sau pentru a naviga pe internet.

Interfata sistemului de operare este optimizata pentru utilizarea cu telecomanda, functiile si aplicatiile cele mai utilizate aflandu-se la cateva click-uri distanta.

Televizorul va putea fi conectat la internet prin reteaua wireless sau reteaua LAN. 

Pe spatele televizorului vei gasi urmatoarele porturi si componente suplimentare: un slot CI+, 2 porturi USB, 3 porturi HDMI si o iesire audio digitala optica.

Pret:

Daca te intereseaza acest LED Ultra-HD lansat de Samsung in 2017 si vrei sa afli cat costa, acceseaza link-ul de mai jos care te va duce pe pagina de prezentare a produsului de la eMAG:

Televizorul costa 1.800 lei (link afiliat)

Recomand televizorul celor care-si doresc un Smart LED accesibil care sa suporte rezolutii 4K si sa fie produs de Samsung

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *