Samsung 40M5002 – televizor non smart lansat de Samsung in 2017

Pentru cei care-si doresc un televizor non smart, Samsung au lansat cateva modele noi in 2017, Samsung 40M5002 fiind unul dintre cele mai accesibile.

Televizorul Samsung 40M5002 poate fi utilizat si pe post de monitor.

Da, televizoarele smart sunt cool, dar daca vrei sa utilizezi televizorul doar pentru a viziona transmisiuni tv si ocazional sa vizionezi un film de pe un HDD extern, nu cred ca este necesar sa cumperi un smart tv.

Pe langa faptul ca va fi mai usor de utilizat, un televizor non smart te va costa mult mai putini bani decat un televizor smart.

Noile televizoare lansate de Samsung in 2017 vin cu un design mai rafinat fata de modelele de anul trecut. In plus, acestea dispun de tehnlogii noi care imbunatatesc calitatea imaginilor livrate.

Daca vrei sa montezi televizorul pe perete, trebuie sa tii cont ca acesta este compatibil cu suporturile VESA 200 x 200.

Televizor Non Smart lansat in 2017

Televizorul este dotat cu un ecran plat cu diagonala de 100 cm si suporta rezolutii Full-HD de 1920 x 1080 pixeli.


Pentru un televizor cu diagonala de 100 cm, nu iti trebuie un ecran cu o rezolutie mai mare. Sunt de parere ca rezolutia Full-HD este mai mult decat suficienta.

Indiferent de cat de aproape sau de departe vei sta fata de televizor, vei primi imagini detaliate.

Calitatea imaginilor va putea fi reglata in functie de tipul continutului video. Vei putea alege din moduri pentru film, sport, gaming si natural.

detalii si imagini suplimentare

LED-ul este echipat cu un sitem audio Dolby Digital Plus stereo. Cele doua difuzoare audio livreaza o putere RMS totala de 20W.

Sunetul este suficient de puternic pentru majoritatea activitatilor multimedia, dar daca doresit ceva mai puternic ii poti atasa televizorului un sound bar.

Nefiind un model smart, nu vei putea utiliza acest LED pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona filme online.

Dar, daca vei conecta la televizor un computer sau o consola pentru jocuri, nu vei avea nevoie de functiile smart.

Playerul multimedia integrat iti va permite sa vizionezi la televizor filmele stocate pe un mediu de stocare extern cum ar fi un stick de memorie sau HDD extern. Televizorul va recunoaste automat atunci cand un HDD este conectat la televizor si va deschide o fereastra ce va permite redarea continutului video.

LED-ul mai este prevazut, printre altele, cu: slot CI+, 2 porturi HDMI, 1 port USB si o iesire audio optica digitala. Din pacate, televizorul nu este dotat cu cu iesire audio de tip jack audio de 3.5 mm.

Pret si disponibilitate:

Samsung 40M5002 costa 1.839 lei (link afiliat)

Recomand televizorul celor care nu pun prea mult accentul pe functiile smart la un televizor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *