LG 55SJ850V – SUPER UHD TV lansat de LG in 2017

Primul televizor din gama 2017 lansat de LG ce poate fi cumparat si din tara noastra este Super UHD-ul LG 55SJ850V.

Televizorul este construit utilizand o noua tehnologie si dispune de cele mai noi functii din domeniu.

Cei de la LG sustin ca tehnologia Nano Cell utilizata la fabricarea ecranului, ofera imagini mai bune decat tehnologia Quantum Dot utilizata de Samsung la fabricarea televizoarelor sale.

Bine, e normal ca fiecare sa-si laude produsul, pana la urma depinzand de fiecare ce marca prefera.

Spre deosebire de modelele din 2016, televizoarele lansate de LG in 2017 au un nou design.

Televizorul arata bine din punct de vedere estetic. Rama care inconjoara ecranul este subtire si este fabricata din aluminiu, iar standul este de asemenea fabricat din metal si are design minimalist.

Daca doresti sa montezi LED-ul pe perete trebuie sa tii cont de faptul ca acesta este compatibil cu VESA 300 x 300.

LED Ultra-HD cu diagonala de 139 cm

Televizorul LG 55SJ850V este echipat cu un ecran plat cu diagonala de 139 cm si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD (3840 × 2160 pixeli).

Tehnologia Nano Cell ii permite televizorului sa ofere unghiuri largi de vizualizare, iar culorile livrate vor fi vii, foarte apropiate de cele reale.

In plus, rezolutia Ultra-HD va oferi imagini super detaliate.

Televizorul este prevazut cu tehnologia Multi HDR cu Dolby Vision. Cu tehnologia HDR activa vor fi scoase in evidenta detaliile din zonele foarte intunecate sau foarte luminate.

Imaginile afisate vor putea fi upscalate la rezolutia 4K pentru a primi cea mai buna experienta video.

LG 55SJ850V - SUPER UHD TV

Experienta audio, ca si cea video, va fi una imersiva. Vizionand un film sau jucandu-te pe acest televizor vei avea impresia ca faci parte din jocul sau filmul respecitv.

LG si-au echipat televizorul cu un sistem audio dezvoltat in parteneriat cu harman/kardon. Sistemul audio este compus din doua difuzoare stereo ce livreaza puterea audio de 40W.

LG 55SJ850V ruleaza sistemul de operare WebOS 3.5. Sistemul de operare a fost optimizat pentru utilizarea cu telecomanda, cele mai folosite functii putand fi accesate din cateva apasari de buton.

Conexiunea la interenet va putea fi realizata atat prin wireless, cat si prin LAN.

Televizorul va putea fi utilizat pentru o paleta larga de activitati. Vei putea viziona filmele si emisiunile preferate, dar si naviga pe internet si rula continut video online.

Pe spatele televizorului sunt dispuse urmatoarele porturi si componente: slot CI+, 4 porturi HDMI 2.0b, 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, iesire audio digitala si minijack pentru casti.

Pret:

La eMAG televizorul LG 55SJ850V costa 6.800 lei (link afiliat)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *