Samsung 75Q8C – despre cel mai performant televizor QLED Samsung

In articolul de fata voi vorbi pe scurt despre Samsung 75Q8C, cel mai performant televizor QLED lansat de Samsung in 2017.

Televizorul are ecran curbat, suporta rezolutii Ultra-HD, este prevazut cu o multime de tehnologii care incep cu litera Q si are un pret pe masura.

Publicul tinta al acestui televizor este reprezentat de persoanele juridice si persoanele fizice care vor sa-si transforme living-ul in sala de cinema.

Televizorul iti va ocupa un perete intreg, dar nu deranjeaza vizual.

Designul slim, aerisit si marginile subtiri care inconjoara ecranul, atrag privirea si vor crea impresia ca imaginile plutesc in aer.

Rama televizorului si standul sunt fabricate din aluminiu. Cei de la Samsung au ales un sistem de management al cablurilor aparte.

Samsung 75Q8C - QLED

Principalele porturi au fost mutate de pe spatele televizorului extern, pe cutia One Connect Box. Dispozitivul extern  One Connect Box poate fi ascuns privirii, acesta se conecteaza la televizor printr-un cablu optic.

Curbura ecranului nu este foarte accentuata, oferind unghiuri de vizualizare largi. Curbura este de 4200 radius.

LED-ul este fabricat utilizand tehnologia Quantum Dot, specifica televizoarelor de ultima generatie Samsung. Tehnologia Quantum Dot permite afisarea unor culori perfecte, oferind astfel o experienta vizuala de neuitat.

Ecranul are diagonala de 189 cm (75 inci) si suporta rezolutii 4K/Ultra-HD de 3,840 × 2,160 pixeli.

Printre tehnologiile Q prezente pe televizor se numara: Q Engine, QHDR 1500, Q Contrast si Q Color.

Motorul grafic Q Engine se ocupa de analiza si corectarea calitatii imaginilor pentru a corespunde cu parametrii impusi de Samsung.

Tehnlogia QHDR 1500 va permite redarea de filme si jocuri HDR. Prin modul HDR sunt scoase in evidenta detaliile din zonele prea intunecate sau prea luminate.

Samsung 75Q8C - televizor QLED

detalii si imagini suplimentare

Experianta vizuala oferita de televizor va fi imersiva. Vei avea impresia ca faci parte din filmul pe care-l vizionezi sau jocul preferat.

Pe langa ecranul QLED, televizorul este dotat si cu un sistem audio performant. Compatibil cu tehnologia Dolby Digital Plus, sistemul audio livreaza 60W putere RMS.

Ca si celelalte televizoare Smart Samsung, si televizorul de fata ruleaza sistemul de operare WebOS. Sistemul de operare este dezvoltat de Samsung, interfata acestuia este intuitiva si aerisita.

In plus, poti accesa anumite functii si prin comanda vocala. Telecomanda din pachet recunoaste comenzile vocale.

Conexiunea la net se va realiza prin Wireless sau LAN. Conexiunea Bluetooth va permite conectarea unui telefon sau a altor dispozitive la televizor fara sa ai nevoie de cabluri.

Televizorul este dotat cu urmatoarele porturi si componente: slot CI+(1.3), 4 porturi HDMI, 3 porturi USB si o iesire audio digitala optica.

Pret:

In cazul in care esti curios sa afli cat costa cel mai performant televizor QLED Samsung acceseaza link-ul de mai jos care te va duce pe pagina de prezentare a produsului de la eMAG:

pret Samsung 75Q8C (link afiliat)

Daca vrei sa-ti cumperi un televizor lansat de Samsung in 2017, dar modelul de fata este mult prea scump sau prea mare, poti alege televizorul Samsung 49Q7F – cel mai ieftin televizor QLED lansat de Samsung in 2017.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *