Samsung 65Q7F – cel mai mare televizor 4K lansat de Samsung in 2017

Samsung au introdus si in tara nostra gama de televizoare lansate in 2017, iar Samsung 65Q7F este cel mai mare televizor 4K din aceasta gama.

Televizorul este destinat celor care isi doresc un televizor cu diagonala mare cu ajutorul caruia sa transforme livingul in sala de cinema.

Avand acest televizor in living nu va mai trebui sa mergi la cinema pentru experienta video imersiva care-ti ridica parul pe maini.

Design si caracteristici constructive

Televizorul Samsung 65Q7F este fabricat din materiale premium, are un design minimalist si va impresiona pe oricine iti va trece pragul.

Rama care inconjoara ecranul este foarte subtirie si, ca si standul ce permite montarea LED-ului pe o comoda, este fabricata din aluminiu.

Samsung 65Q7F - profilSpatele televizorului este neted si va permite montarea acestuia cat mai aproape de perete. Pentru a face televizorul cat mai subtire, cei de la Samsung au decis sa mute porturile si conexiunile de pe spatele televizorului intr-o consola externa.

Consola este numita One Connect si poate fi mascata intr-o comoda. Consola se conecteaza la televizor printr-un cablu digital optic.

Haideti sa vedem cat masoara, cat cantareste si cat curent electric consuma aceasta bestie.

Fara stand televizorul masoara 1444.1 x 826.4 x 45.0 mm, iar cu stand masoara 1444.1 x 916.7 x 376.9 mm. Televizurul cantareste 28,2 kg si consuma 225 w.

Review Samsung 65Q7F

Principalul punct de atractie al televizorului il constituie ecranul gigant. Ecranul plat are diagonala de 163 cm, este fabricat utilizand tehnologia Quantum Dot si afiseaza imagini la rezolutii 4K/Ultra-HD de 3840 x 2160 pixeli.


Specifica televizoarelor de ultima generatie Samsung, tehnologia Quantum Dot ii va permite telivizorului sa afiseze culori vii, inspirate din realitate.

Imaginile vor fi super detaliate, rezolutia 4K fiind la ora actuala cea mai mare rezolutie pe care un televizor o poate suporta.

Motorul grafic Q Engine va analiza fiecare cadru si va compara imaginile primite de la sursa cu baza de date pentru a livra cele mai bune imagini.

Cum este si de asteptat, televizorul este echipat cu cele mai noi si mai performante tehnologii video.

Samsung 65Q7F tv 4K model 2017

verifica pretul actualizat

Modul HDR va scoate in evidenta zonele prea intunecate sau prea luminoase.

Netflix au seriale la calitatea 4K cu HDR ce pot fi urmarite online, iar daca ai o consola PlayStation 4 Pro te vei putea juca jocuri video la calitate 4K cu HDR.

Cumparand acest televizor nu vei mai avea nevoie de un sistem audio extern. Sistemul audio de la bord este certificat Dolby Digital Plus si livreaza puterea totala de 40W.

Diagonala mare (163cm), rezolutia 4K si sistemul audio puternic iti vor gadila atat privirea cat si auzul.

Televizorul Samsung 65Q7F este unul din cele mai scumpe si performante televizoare inteligente de pe piata. Televizorul este echipat cu procesor Quad-Core si ruleaza sistemul de operare WebOS.

Interfata sistemului de operare este intuitiva, in plus, comenzile vor putea fi introduse si vocal.

Televizorul va putea fi utilizat pentru o paleta variata de la activitati.

Conexiunea la internet va putea fi realizata atat prin reteaua Wireless, cat si prin reteaua LAN.

Samsung 65Q7F - televizor QLED

Cum spuneam si anterior, porturile au fost mutate de pe spatele televizorului in consola externa One Connect. Consola este prevazuta cu: Slot CI+, iesire audio optica, 4 porturi HDMI si 3 porturi USB.

Pret:

Daca esti curios sa afli cat costa aceasta bijuterie acceseaza linkul de mai jos:

Acest televizor este destinat firmelor si persoanelor care doresc sa-si creeze propriul cinema acasa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *