Samsung 49Q7F – cel mai ieftin televizor QLED lansat de Samsung in 2017

Samsung 49Q7F este cel mai ieftin televizor QLED pe care cei de la Samsung l-au prezentat ofial la inceputul lui 2017.

Televizoarele QLED sunt fabricate utilizand tehnlogia Quantum Dot, au un nou desing si sunt echipate cu cele mai noi tehnologii si functii dezvoltate de Samsung.

Design si caracteristici constructive

Televizorul Samsung 49Q7F impresioneaza prin designul slim si materialele premium din care este fabricat.

Rama foarte subtire lasa impresia ca imaginile ar fi proiectate pe perete. Spatele televizorului este neted, lipindu-se de perete.

Samsung 49Q7F profil

In ton cu designul minimalist este si standul care permite montarea televizorului pe o comoda. Standul este fabricat din aluminiu si are un singur picior in forma literei V.

Fara stand, televizorul masoara 1089.4 x 627.0 x 44.9 mm, iar cu stand acesta masoara 1089.4 x 712.1 x 303.8 mm.

Scurt review pentru Samsung 49Q7F

Televizorul Samsung 49Q7F este echitap cu un ecran plat cu diagonala de 123 cm (49 inci) si suporta rezolutii Ultra HD / 4K de 3840 x 2160 pixeli.


Cum spuneam si in deschiderea acestei scurte prezentari, ecranul este fabricat utilizand tehnologia Quantum Dot, tehnologie ce nu poate fi gasita pe alte televizoare, in afara celor produse de Samsung.

Aceasta tehnologie ii va permite televizorului sa afiseze culori vii, cat mai apropiate de cele reale. Contrastul adauga profunzime imaginilor, iar modul HDR va scoate in evidenta detaliile chiar si atunci cand imaginile sunt prea luminoase sau prea intunecate.

Samsung 49Q7F - televizor QLED

verifica pretul actualizat


Motorul grafic Q Engine va analiza rapid imaginile afisate si le va imbunatati atunci cand acestea nu corespund cu standardele stabilite de Samsung.

Televizoarele QLED ofera unghiuri de vizualizare largi, indiferent de locul pe care-l vei ocupa in camera, vei primi aceleasi imagini vii pe care le-ai primi daca ai fi asezat in fata televizorului.

Unghiurile largi de vizualizare, culorile intense si nivelul ridicat al detaliilor iti va incanta privirea. Vei ramane impresionat de calitatea filmelor si a jocurilor video.

In functie de tipul programului urmarit vei putea regla calitatea imaginilor. Ai la dispozitie moduri dedicate pentru gaming, sport si filme.

Experienta multimedia nu poate fi completa decat atunci cand imaginile livrate sunt insotite de un sunet de calitate. Televizorul este dotat  cu un sistem stereo Dolby Digital Plus.

Difuzoarele livreaza puterea totala de 40W, sunetul oferit de acestea incantandu-ti auzul.

televizor QLED Smart

Televizorul face parte din familia televizoarelor inteligente, putand fi utilizat pentru a naviga pe internet si pentru a viziona filme online.

Conexiunea la internet va putea fi realizata prin cablu LAN sau wireless.

Sistemul de operare Smart TV a fost optimizat pentru utilizarea din telecomanda, cele mai accesate functii si aplicatii putand fi accesate din cateva apasari de buton.

Samsung 49Q7F - spate

Comenzile pot fi introduse si vocal. De asemenea, poti cauta o informatie pe internet fara sa ai nevoie de tastatura, prin comada vocala.

Televizorul este echipat cu un procesor Quad-Core.

Pentru a scapa de cablurile inestetice, Samsung au luat decizia sa mute porturile de pe spatele televizorului, pe consola One Connect. Consola se conecteaza la televizor printr-un cablu optic.

QLED-ul este dotat cu: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot CI si iesire audio optica.

Pret:

Pentru pretul actual intra aici: pret Samsung 49Q7F

Daca iti doresti un televizor care sa arate trasnet, sa suporte rezolutii Ultra-HD si sa poarte semnatura Samsung, te poti indrepta catre acest QLED.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *