Top 3 cele mai vandute televizoare de la eMAG

Daca vrei sa-ti cumperi un televizor nou si esti indecis, poate topul cu cele mai vandute televizoare de la eMAG iti va fi de folos.

Topul este luat de pe site-ul comerciantului la data la care scriu acest articol, exista posibilitatea ca topul sa nu mai fie valabil peste cateva zile sau saptamani.

Dupa cum poti observa si in imaginea atasata, primele doua pozitii sunt ocupate de doua televizoare Samsung, iar cea de-a treia pozitie este detinuta de un televizor Star-Light.

cele mai vandute televizoare emag

Top 3 cele mai vandute televizoare de la eMAG:

  1. Samsung 32J5000
  2. Samsung 32J4000
  3. Star Light 32DM3500

In randurile ce urmeaza voi prezenta pe scurt cele 3 televizoare in ordine descrescatoare pozitiei pe care o ocupa in top.

3. Star Light 32DM3500 – pret 649 lei

Star Light 32DM3500

verifica pretul actualizat

Televizorul Star Light 32DM3500 are diagonala ecranului de 80 cm si suporta rezolutii HD.

Televizorul ofera functii de baza, fiind recomandat celor care-si doresc un LED pentru a urmari transmisiuni tv.

Vei putea utiliza televizorul si pe post de monitor extern, acesta putandu-se conecta la un computer prin intermediul intrarii PC (D-sub 15 pini).

Pe spatele LED-ului mai sunt dispuse: porturi HDMI, 1 port USB, o iesire audio jack, o intrare componente si o intrare scart RGB.

2. Samsung 32J4000 – pret 850 lei

Samsung 32J4000 - LED HD

verifica pretul actualizat

Samsung 32J4000 este unul din cele mai accesibile televizoare Samsung. LED-ul este dotat cu un ecran cu diagonala de 80 cm si suporta rezolutii HD.

Acesta nu dispune de functii sofisticate, adresandu-se celor care-si doresc un televizor accesibil.

Pe spatele televizorului sunt dispuse urmatoarele componente: slot CI, 2 porturi HDMI,1 port USB, o iesire audio digitala (optica), o intrare video composite si o intrare Scart (RGB).

1. Samsung 32J5000 – pret 1.000 lei

Samsung 32J5000

verifica pretul actualizat

Samsung 32J5000 este cel mai vandut televizor de la eMAG in luna martie. Televizorul are acelasi design, aceeasi diagonala si aceleasi functii ca modelul care ocupa pozitia secunda, dar se diferentiaza de acesta prin rezolutia suportata.

LED-ul este dotat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 80 cm si dispune de sistem audio DTS, ce livreaza puterea totala de 10W.

Televizorul ofera functii de baza, neputand fi utilizat pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona filme online.

Pe spatele televizorului sunt dispuse urmatoarele componente: slot CI, 2 porturi HDMI,1 port USB, o iesire audio digitala (optica), o intrare video composite si o intrare Scart (RGB).

Intregul clasament il gasesti aici: top televizoare la eMAG

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *