Sony Bravia 49XE8005 – televizor Ultra-HD cu Android lansat in 2017

Sony Bravia 49XE8005 este unul din cele mai ieftine televizoare Ultra-HD cu Android care a fost lansat de Sony in 2017.

Cei de la Sony sunt de altfel primii producatori de televizoare care aduc si pe piata din tara noastra televizoarele din gama 2017.

Spre deosebire de generatia anterioara, noile modele au un design mai rafinat, ruleaza Android 6.0 Marshmallow si beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu.

Design si caracteristici constructive

Televizorul iese in evidenta in primul rand prin felul cum arata. Rama care incadreaza ecranul este subtire si este fabricata din metal.

Televizorul Sony este foarte subtire pentru un LED, masoara doar 5.7 cm grosime fara stand.

Sony Bravia 49XE8005 profil

Standul care va permite montarea televizorului pe o comoda este compus dintr-o singura piesa, este usor de montat si beneficiaza de sistem de gestionare a cablurilor.

Daca vei dori sa montezi televizorul pe perete trebuie sa tii cont ca acesta este compatibil cu suporturile de perete VESA 200 x 200.

Fara stand televizorul masoara: 109.6 x 64.0 x 5.7 cm, iar cu stand masoara: 109.6 x 69.1 x 25.2 cm.

Review Sony Bravia 49XE8005

Televizorul Bravia 49XE8005 este echipat cu un ecran LED TRILUMINOS 4K/Ultra-HD cu diagonala de 124 cm.

Procesorul grafic X-Reality Pro va analiza fiecare pixel si va imbunatati calitatea imaginilor afisate astfel incat utilizatorul sa primeasca o experienta vizuala imersiva, premium.

Ca si in cazul altor televizoare inteligente, calitatea imaginilor va putea fi setata in functie de tipul programului urmarit, cat si in functie de preferintele utilizatorului.

Modul HDR – interval dinamic ridicat, va putea fi utilizat atunci cand te vei juca jocuri video HDR sau vei urmari filme HDR de pe Netflix. Acest mod va scoate in evindenta zonele prea intunecate sau prea luminoase.

Sony Bravia 49XE8005

verifica pretul actualizat

Televizorul va putea face upscaling de la o rezolutie inferioara la calitate 4K.

Ecranul este plat, iluminarea este de tip EDGE LED, iar unghiurile de vizualizare sunt largi 178 din 178 grade.

Vei putea utiliza televizorul Sony pentru o paleta variata de activitati.

Sistemul audio de la bord are in componenta doua difuzoare cu Bass Reflex, livreaza puterea totala de 20W si beneficiaza de o suita de tehnologii audio.

Functia USB HDD REC va permite inregistrarea emisiunilor si a filmelor pe un suport de stocare extern.

Televizor inteligent cu Android 6.0 Marshmallow

Cum spuneam si in introducerea acestei scurte prezentari, televizorul ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Daca detii deja un telefon cu Android vei fi obisnuit cu functiile acestuia. Meniul sistemului de operare a fost optimizat pentru utilizare din telecomanda. Principalele functii si aplicatii vor apare sub forma unei bare cu continut.

LED-ul Sony va putea fi utilizat pentru: a naviga pe internet, a viziona filme online, a accesa retelele sociale si pentru a rula aplicatii si jocuri video.

Accesul la magazinul Google Play iti pune la dispozitie o multime de aplicatii gratuite.

Conexiunea la internet se va stabili prin reteaua Wi-Fi sau cea LAN. Televizorul mai este echipat si cu conexiunea Bluetooth.

Functia de cautare vocala va usura navigarea pe internet.

Pe spatele televizorului vei gasi urmatoarele porturi si componente: Slot CI+, iesire audio digitala, 3 porturi USB, 4 porturi HDMI, o mufa jack, iesire pentru subwoofer si intrare pentru antena.

Pret:

Sony Bravia 49XE8005 costă: 3.800 lei (link afiliat)

Recomand acest LED celor care-si doresc un Smart LED Ultra-HD lansat in 2017. Printre atuurile acestui LED se numara: designul minimalist, ecranul TRILUMINOS, sistemul de operare Android Marshmallow si numarul mare de porturi.

As fi vrut ca sistemul audio sa livreze o putere mai mare, dar cu un subwoofer sau un soundbar se poate remedia acest inconvenient.

Ce parere ai despre acest televizor Sony?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *