Horizon 40HL733F – televizor inteligent ieftin

Horizon 40HL733F este unul dintre cele mai accesibile televizoare Smart ce poate fi cumparat la inceputul lui 2017 in tara noastra.

Televizorul va putea fi utilizat atat pentru a viziona transmisiuni tv, dar si pentru a urmari filme online si a naviga pe internet.

In plus, televizorul va putea fi utilizat si pe post de monitor suplimentar, acesta fiind prevazut cu intrare PC (D-sub 15 pini).

Design si caracteristici constructive

Designul televizorului este clasic, rama care inconjoara ecranul este grosuta, iar standul este compus din doua piese.

Este clar ca nu vei cumpara acest televizor pentru faptul cum arata, altele fiind punctele sale forte.

Fara stand televizorul masoara 930 x 79 x 530 mm, iar cu stand acesta masoara 930 x 180 x 570 mm. Daca vei dori sa-l montezi pe perete vei avea nevoie de un stand compatibil VESA 200 x 200.

Review Horizon 40HL733F

Televizorul Horizon 40HL733F este dotat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 102 cm.

Ecranul este de tip direct LED, ofera o luminozitate maxima de 300 cd/mp si are unghiurile de vizualizare largi.

Calitatea imaginilor afisate nu se va comporta cu cea oferita de un televizor Samsung sau Sony, dar va fi acceptabila. Vei putea urmari in conditii decente un film sau o partida de fotbal.

Horizon 40HL733F LED Smart

verifica pretul actualizat

Ca si in cazul celorlalte televizoare lansate in ultimii ani, si in cazul LED-ului Horizon vei putea regla calitatea imaginilor afisate in functie de tipul programului urmarit.

Chiar daca poate fi utilizat pe post de monitor, conectandu-l la un laptop sau desktop, nu recomand sa-l utilezi cand te joci, rata de refresh fiind mica.

Sunetul va fi livrat prin sistemul audio NICAM Stereo preinstalat. Cele doua difuzoare vor livra o putere maxima totala de 12W.

E clar ca pentru un sunet mai puternic si un bass mai clar vei avea nevoie de un soundbar sau sistem audio extern.

Cel mai mare neajuns al acestui LED il constituie faptul ca nu va putea fi conectat la internet decat prin LAN, televizorul nefiind prevazut cu placa wireless. Va trebui sa-ti cumperi cablu de internet pe care sa-l scoti din router-ul wireless si sa-l conectezi in portul RJ-45 de pe spatele televizorului.

Televizorul, asa cum am spus si in introducerea acestei scurte prezentari, va putea fi utilizat pe internet, pentru a viziona fime online de pe Netflix si pentru a rula jocuri video si aplicatii.

Telecomanda din pachet este prevazuta cu buton dedicat pentru Netflix.

Televizorul este dotat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: player multimedia, slot CI+, un port USB, doua porturi HDMI, un port Minijack casti si o intrare PC (D-sub 15 pini).

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Horizon 40HL733F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *