Comparatie intre 4 televizoare Ultra-HD cu diagonala de 123 cm

Pentru a vedea cat platim pe brand cand ne cumparam un produs voi prezenta in articolul de fata o comparatie intre 4 televizoare Ultra-HD.

Cele patru televizoare au fost lansate in 2016, deci sunt prevazute cam cu aceeasi tehnologie, au diagonala ecranului de 123 cm si fac parte din familia Smart LED-urilor.

Televizoarele pe care le-am ales pentru aceasta comparatie sunt:

  • LG 49UH661V
  • Samsung 49KS8002
  • Sharp LC-49CUF8372ES
  • Panasonic TX-49DX650E

Pentru a nu amesteca borcanele, voi prezenta specificatiile hardware ale fiecarui televizor in parte, iar la urma vom vedea de ce televizorul Samsung este cel mai scump dintre cele 4.

LG 49UH661V

LG 49UH661V

Verifica pretul actualizat

Televizorul LG 49UH661V este construit in jurul unui display LED Ultra-HD cu diagonala de 123 cm. Televizorul ruelaza sistemul de operare Web OS 2.0 si este echipat cu un sistem audio ce livreaza puterea totala de 40W.

LED-ul poate fi utilizat pentru a viziona continut HDR.

Televizorul este echipat cu: slot CI+, wireless integrat, port LAN, 2 porturi USB, 3 porturi HDMI, o iesire audio optica si 0 iesire minijack.

Panasonic TX-49DX650E

Panasonic TX-49DX650E

Verifica pretul actualizat

Televizorul este echipat cu un ecran Ultra-HD cu diagonala de 123 cm si un sistem audio stereo Dolby Digital ce livreaza 20W.

LED-ul mai este prevazut cu: slot CI+, port LAN, placa de retea wireless, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio optica si minijack pentru casti.

Imi pare ca, dintre cele 4 modele, acesta este cel mai slab echipat, cu toate ca nu este cel mai ieftin.

Sharp LC-49CUF8372ES

Smart-Sharp-LC-49CUF8372ES

Verifica pretul actualizat

Televizorul celor de la Sharp impresioneaza prin design, dar si prin specificatii.

LED-ul este dotat cu ecran Ultra-HD cu diagonala de 123 cm si sistem audio harman/kardon ce livreaza o putere totala de 20W.

Televizorul soseste cu: slot pentru carduri de memorie, slot CI+, Wi-Fi Integrat, port LAN, 3 porturi HDMI, 3 porturi USB si o iesire audio optica.

Samsung 49KS8002

Samsung 49KS8002

Verifica pretul actualizat

Televizorul Samsung 49KS8002 este cel mai scump dintre cele 4, dar este in acelasi timp si cel mai performant.

Ecranul este fabricat folosind tehnologia Quantum Dot, are diagonala de 123 cm, suporta rezolutii Ultra-HD si poate reda continut la calitate HDR.

Sistemul audio Dolby Digital Plus ofera puterea toatala de 60W.

Televizorul mai este echipat cu: Wi-Fi Integrat, port LAN, slot CI+, 4 porturi HDMI, 3 porturi USB si o iesire audio optica.

Din pacate, televizorul nu este prevazut cu iesire de tip minijack pentru casti.

Diferenta de pret dintre cel mai scump si cel mai ieftin LED Ultra-HD?

Dintre cele patru modele, televizorul produs de Samsung, cum era si de asteptat de fapt, este cel mai scump, iar cel mai ieftin este televizorul Sharp.

Diferenta de pret dintre cel mai scump televizor Ultra-HD si cel mai ieftin televizor Ultra-HD este, tineti-va bine, de 3450 lei.

Adica, cu banii pe care-i dai pe televizorul Samsung, iti poti cumpara doua televizoare Sharp sau LG.

Brandul Samsung si popularitatea pe care acesta a capatat-o in ultimii ani pe segmentul televizoarelor este unul din motivele care au dus la aceasta diferenta de pret.

Dar nu trebuie sa fim carcotasi si sa ne mai uitam inca o data la cat de bine arata televizorul Samsung in comparatie cu celelalte modele concurente si la lista cu specificatii.

Samsung 49KS8002 este de departe cel mai performant televizor Ultra-HD cu diagonala de 123 cm ce poate fi cumparat la ora actuala.

Al doilea cel mai scump televizor dintre cele patru modele de mai sus este cel produs de Panasonic, iar pe locul al treilea se situeaza televizorul LG.

Acum sa vedem cat costa de fapt cele 4 televizoare la eMAG, cel mai mare comerciant online din Romania, magazinul de unde ne cumparam majoritatea aparatelor electronice.

Le voi aseza in functie de pretul pe care-l au la data la care scriu acest articol, preturile fiecarui televizor beneficiind deja de reducere.

Samsung 49KS8002 – pret actual 6.000 lei

Panasonic TX-49DX650E – pret actual 3.400 lei

LG 49UH661V – pret actual 2.800 lei

Sharp LC-49CUF8372ES – pret actual 2.550 lei

Oricum, daca te intereseaza vreunul din cele patru televizoare te sfatuiesc sa dai click pe butoanele de sub imagini sau pe pretul fiecaruia pentru a vedea cat costa si ce reduceri au.

Pe care sa-l cumperi dintre cele patru?

Este simplu, daca vrei cel mai performante LED Ultra-HD cu diagonala de 123 cm de pe piata si nu te intereseaza cat costa, cumpara cu incderede televizorul Samsung 49KS8002.

Daca in schimb vrei un LED Ultra-HD de buget, dar care sa ofere o experienta de utilizare de calitate, iti recomand sa cumperi televizorul LG 49UH661V.

Tie care televizor Ultra-HD iti place cel mai mult si pe care l-ai cumpara?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *