Orion PIF24-DLED – Televizor de pus in bucatarie

Celor care doresc sa cumpere un televizor de pus in bucatarie, care sa aiba functii de baza si pret accesibil, le recomand televizorul Orion PIF24-DLED.

Televizorul va putea fi utilizat si pe post de monitor suplimentar, este bun cand vrei sa vezi un film, dar nu-l recomand pentru jocuri caci are rata de refresh mica.

Designul LED-ul este clasic, nu are nimic iesit din comun. Rama care inconjoara ecranul imi pare cam groasa, dar daca ar fi fost prea subtire ti-ar fi fost frica sa-l manevrezi ca-ti parea prea fragil.

Standul este robust, usor de montat si ofera siguranta. Dar cum in bucatarie nu prea avem loc de asezat televizorul pe masa, cel mai bine este sa-l montezi pe perete, astfel nu te vei impiedica de el.

Orion PIF24-DLED este dotat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 60 cm. Ecranul ofera un timp de raspuns de 5 ms si are luminozitate 400 cd/m².

Orion PIF24-DLED LED

Detalii suplimentare

Pentru aceasta diagonala si o rezolutia HD ar fi fost suficienta. Imaginile afisate vor fi detaliate, unghiurile de vizualizare vor fi largi, iar culorile decente.

Sunetul va fi livrat prin doua difuzoare stereo.

LED-ul nu este prevazut cu functii smart, acesta neputand fi utilizat pentru a naviga pe internet sau pentru a urmari continut video online.

Player-ul multimedia integrat iti va permite sa vizionezi filmele stocate pe un stick de memorie sau HDD extern, iar slotul CI+ va permite receptionarea programelor HD fara sa mai ai nevoie de un decodor suplimentar.

Televizorul Orion este prevazut cu: tuner digital, intrare pentru antena, o intrare PC (D-sub 15 pini), un port USB, un port HDMI si o intrare Scart RGB.

Pret:

Pentru pretul actual intra aici: pret Orion PIF24-DLED

Nu este el cel mai performant LED de pe piata, dar este accesibil, suporta rezolutii Full-HD si poate fi montat in spatii mici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *