Star-Light 55DM5500 – televizor Ultra-HD ieftin

Star-Light 55DM5500 este cel mai ieftin televizor Ultra-HD cu diagonala de 140 cm.

Televizorul este comercializat de eMAG, fiind disponibil exclusiv in magazinele detinute de acestia.

Design si caracteristici constructive

Chiar daca vorbim despre un televizor Star-Light, designul este decent. Rama care inconjoara ecranul este mai subtire decat rama unor televizoare mai scumpe.

Standul in schimb imi pare prea fragil pentru un astfel de televizor, tocmai de aceea recomand montarea televizorului pe perete.

Cu stand, televizorul masoara 1251 x 770 x 260 mm.

Review Star-Light 55DM5500

Televizorul Star-Light 55DM5500 este dotat cu un ecran LED cu diagonala de 140 cm si suporta rezolutii Ultra-HD (3840 x 2160 pixeli).

Avantajul unui televizor UHD este constituit de faptul ca, indiferent de distanta de la care-l vei privi, imaginile afisate vor fi foarte detaliate.

Nu te astepta ca imaginile livrate de acest televizor sa-ti taie rasuflarea, vor fi decente. Unghiurile de vizualizare sunt largi, iar calitatea imaginilor o vei putea regla dupa preferinta.

Sunetul va fi livrat prin doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 16W. Nu cred ca vei ramane surprins de calitatea sunetului, tocmai de aceea iti recomand atasarea unui soundbar pentru bass puternic.

Star-Light 55DM5500 - tv 4k

Detalii suplimentare

Televizorul face parte din categoria smart, putand fi utilizat si pentru a viziona continut online. Vei putea utiliza televizorul si pentru a viziona filme 4K de pe Netflix, dar si pentru a naviga pe internet.

Conexiunea la internet se va realiza doar prin reteaua wireless, LED-ul nu dispune de placa LAN.

Pe spatele televizorului vei gasi: un slot CI+, 3 porturi HDMI, 3 porturi USB, o intrare PC (D-sub 15 pini), un minijack de casti si o intrare componente.

Lispeste iesirea audio optica care permite controlarea soundbarului din telecomanda televizorului.

Am intalnit televizoare mult mai scumpe care nu au atat de multe porturi USB si HDMI. Intrarea pentru PC este un avantaj, chiar daca poti conecta PC-ul si prin HDMI.

Pret:

Pentru pretul actualizat intra aici: pret Star-Light 55DM5500

Cum am mai spus si anterior, nu trebuie sa ai asteptari foarte mari de la televizor. Printre atuurile acestuia se numara numarul mare de porturi, designul cu margini subtiri si ecranul Ultra-HD.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *