LG 55LH615V – Smart TV Full-HD

In articolul de fata voi prezenta pe scurt televizorul LG 55LH615V, model lansat in 2016 ce va putea fi utilizat fara probleme si in anii viitori.

Televizorul beneficiaza de tehnologii de ultima generatie si poate fi utilizat si pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona filme online.

Design si caracteristici constructive

Designul LED-ului LG este clasic, cu unghiuri drepte si profil slim. Rama care inconjoara ecranul este fabricata din metal, iar standul este compus din doua piese.

In cazul in care vei dori sa montezi televizorul pe perete trebuie sa tii cont de faptul ca acesta este compatibil cu suporturi VESA 200 x 200.

Cu stand, televizorul masoara 1241 x 775 x 216 mm, iar fara stand masoara: 1241 x 720 x 41.5 mm.

Review LG 55LH615V

Televizorul este dotat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 139 cm. 

Pentru aceasta diagonala se recomanda o distanta de vizionare de 2,5 metri. Ecranul este de tip LED, iluminarea pixelilor realizandu-se din spate.

Imaginile afisate vor fi detaliate, iar unghiurile de vizualizare vor fi largi.

Calitatea imaginilor va putea fi reglata in functie de tipul programului urmarit sau in functie de preferintele utilizatorului.

LG 55LH615V - Smart TV

Detalii suplimentare

Pe partea audio, televizorul este prevazut cu un sistem audio stereo ce livreaza puterea totala de 20W si beneficiaza de tehnologia DTS.

Cum spuneam si in introducerea acestei scurte prezentari, LED-ul va putea fi utilizat si pentru a viziona filme online sau pentru a naviga pe net. Televizorul ruleaza sistemul de operare WebOS 3.0.

Interfata sistemului de operare este optimizata pentru utilizarea din telecomanda, cele mai accesate functii si aplicatii aflandu-se la cateva click-uri distanta.

Televizorul se va putea conecta la internet prin wireless sau LAN.

Cei de la LG au dotat televizorul cu un numar impresionant de porturi, permitand transformarea acestuia intr-un centru multimedia.

LED-ul este echipat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: slot CI+, player multimedia, tuner digital, iesire audio optica, minijack casti, 2 porturi USB si 3 porturi HDMI.

Vei putea conecta la televizor o consola pentru jocuri, un Blu-ray player, un soundbar si un laptop.

Pret:

Pentru pretul actualizat intra aici: pret LG 55LH615V

Recomand acest televizor celor care-si doresc un smar LED performant, cu diagonala de peste 1 metru, care sa suporte rezolutii Full-HD.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *