LG 60UH6157 – LED 4K inteligent cu diagonala mare

Chiar daca face parte din gama 2016, LG 60UH6157 este un televizor 4K ce poate fi utilizat fara probleme atat in 2017, cat si in anii urmatori.

Pentru a putea monta acest televizor in living trebuie sa tii cont ca vei avea nevoie de cel putin 2.5 m distanta de vizionare.

Design si caracteristici constructive

LED-ul LG impresioneaza prin designul slim si rama metalica, integrandu-se perfect in orice fel de decor.

LG 60UH6157 - profil

Rama care inconjoara ecranul este subtire, nederanjand vizual. Standul este de asemenea minimalist, este compus din doua piese si va putea fi montat usor.

Pentru a monta televizorul pe perete vei avea nevoie de un suport compatibil VESA 300 x 300.

Cu stand, televizorul masoara 1348 x 839 x 263 mm, iar fara stand, masora: 1348 x 782 x 58.5 mm.

Review LG 60UH6157

LED-ul LG 60UH6157 este echipat cu un ecran 4K/Ultra-HD cu diagonala de 151 cm.

Ecranul este de tip LED, iar iluminarea acestuia este de tip Edge LED.

Diagonala mare, impreuna cu panelul LED si rezolutia 4K suportata, vor oferi o experienta vizuala imersiva.

Iti vei putea chema prietenii pentru a viziona un film sau pentru a va descreti fruntile in timpul unei partide de FIFA pe consola.

Motorul grafic UHD Mastering Engine, impreuna cu tehnologia 3D Color Mapping, va analiza fiecare cadru si va corecta calitatea culorilor pentru a corespunde cu matricea preinstatala de LG.

Modul HDR Pro va scoate in evidenta zonele prea intunecate sau prea luminoase si va reproduce imagini vibrante si clare. Acest mod este util mai ales in timpul jocurilor video.

LED-ul va putea face upscaling la rezolutii 4K si beneficiaza de mod de economisire a energiei.

Daca detii o consola PlayStation 4 Pro vei putea rula jocuri video 4K.

LG 60UH6157

Detalii suplimentare

Sunetul va fi livrat prin sistemul audio stereo compus din doua difuzoare ce livreaza puterea totala de 40W. Calitatea sunetului va putea fi reglata in functie de continutul multimedia redat sau in functie de preferintele utilizatorului.

Televizorul face parte din familia televizoarelor smart, putand fi utilizat pentru a: viziona filme online, naviga pe internet, rula jocuri video si aplicatii.

LG si-au echipat televizorul cu sistemul de operare webOS 3.0. Interfata sistemul de operare este optimizata pentru utilizarea din telecomanda, cele mai utilizate functii si aplicatii putand fi accesate din cateva apasari.

Procesorul Quad-Core ii va permite televizorului sa raspunda rapid la comenzi, navigarea prin meniu fiind fluida, fara lag.

Conexiunea la internet va putea fi stabilita prin reteaua wireless sau cea LAN.

Playerul multimedia integrat va permite redarea continutului stocat pe un HDD extern, iar slotul CI+ va permite receptionarea posturilor HD fara a mai avea nevoie de un decodor suplimentar.

Televizorul este dotat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: tuner digital, 3 porturi HDMI, 1 port USB, 1 minijack casti, 1 iesire audio digitala, 1 intrare componente, 1 port RS-232C.

Pret:

Pentru pretul actualizat intra aici: pret LG 60UH6157

Recomand acest televizor celor care-si doresc un LED 4K inteligent cu diagonala mare – 151 cm

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *