Sony Bravia 43W755C – Televizor Sony cu Android

Celor care-si doresc un televizor Sony cu Android le recomand televizorul Sony Bravia 43W755C.

Televizorul pe care-l voi prezenta pe scurt in randurile ce urmeaza este prevazut cu un ecran de tip LED si beneficiaza de functii si tehnologii de ultima generatie.

Design si caracteristici constructive

Designul minimalist este primul lucru pe care-l vei remarca la acest LED TV. Marginile care inconjoara ecranul sunt unele dintre cele mai subtiri margini prezente pe un televizor LED.

Televizorul este si foarte subtire, putand fi montat foarte aproape de perete, este compatibil cu suporturile VESA.

Sony Bravia 43W755C

Suportul inclus in pachet, care va permite montarea televizorului pe o comoda, are de asemenea designul minimalist si este fabricat din metal.

Cu stand, LED-ul masoara: 96,2 x 60,2 x 17,9 cm, iar fara stand dimensiunile acestuia sunt de: 96,2 x 56,5 x 5,9 cm.

Review Sony Bravia 43W755C

LED-ul Bravia 43W755C este echipat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 108 cm/43 inci. Iluminarea ecranului se va realiza din spate, prin tehnologia Edge LED.

Unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade atat pe orizontala, cat si pe verticala. Panoul are o rata de reimprospatare de 100 Hz, televizorul putand fi utilizat si pentru a rula jocuri video.

Sony au dotat televizorul cu o tehnologie de procesare a imaginii, astfel toate imaginilie afisate de televizor vor fi analizate si procesate pentru a livra cea mai buna experienta vizuala.

Sony Bravia 43W755C - televizor Android

Detalii suplimentare

Utilizatorul va putea modifica calitatea imaginii in functie de tipul continutului video urmarit. LED-ul este prevazut cu urmatoarele moduri: Viu, Standard, Personalizat, Cinema Pro, Home Cinema, Sport, Animaţie, Foto-Viu, Foto-Standard, Foto-Personalizat, Joc si Grafică.

LED-ul va putea fi utilizat pentru o paleta larga de activitati.

Sistemul audio are in componenta doua difuzoare cu bass reflex ce livreaza puterea totala de 20W. Ca si in cazul imaginii, si calitatea sunetului va putea fi reglata in functie de continutul urmarit.

Televizorul va putea reda continutul multimedia stocat pe un HDD extern sau stick de memorie si va putea inregistra filme sau emisiuni tv pe HDD-uri externe.

Televizor Sony cu Android

Televizorul se incadreaza in familia televizoarelor inteligente, ruland sistemul de operare Android 5.0.

Daca detii deja un telefon cu Android, nu-ti va fi greu sa navighezi prin ramurile sistemului de operare. Meniurile sunt asezate intuitiv, pentru a fi accesate rapid.

LED-ul soseste cu acces la Google Play si poate fi utilizat pentru a naviga pe internet, pentru a reda filme online si pentru a rula jocuri video.

Conexiunea la internet va putea fi realizata prin reteaua wireless sau cea LAN, televizorul fiind echipat atat cu wi-fi integrat, cat si cu placa LAN.

Televizorul este dotat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: 3 porturi USB, 4 porturi HDMI, un slot CI+, iesire audio pentru casti, iesire audio digitala si tuner digital.

Pret:

Pentru pretul actualizat intra aici: pret Sony Bravia 43W755C

Recomand televizorul celor care vor sa cumpere un smart LED cu Android.

Sony sunt recunoscuti ca fiind unii din cei mai buni producatori de televizoare inteligente din lume.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Sony Bravia 43W755C

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *