Panasonic TX-40DS500E – televizor smart cu diagonala de 100 cm

Cei care-si doresc un televizor smart cu diagonala de 100 cm au o oferta larga de produse de unde pot alege, printre acestea se numara si televizorul Panasonic TX-40DS500E.

Lansat pe piata in 2016, LED-ul Panasonic ofera imagini clare si va putea fi utilizat pentru o paleta variata de activitati multimedia.

Design si caracteristici constructive

Televizorul are designul clasic pe care-l intalnim la majoritatea televizoarelor LED. Rama care inconjoara ecranul este vopsita pe trei laturi in culoarea neagra, iar pe latura inferioara este vopsita intr-un gri metalic.

Standul este compus dintr-o singura piesa. Televizorul va putea fi asezat atat pe o comoda sau masa speciala, dar va putea fi montat si pe perete, fiind compatibil cu suporturile VESA 200 x 200.

Fara stand, televizorul masoara: 904 x 518 x 47 mm. Cu stand, televizorul masoara: 904 x 567 x 194 mm si cantareste 12.5 kg.

Review Panasonic TX-40DS500E

Televizorul Panasonic este dotat cu un ecran LED Full-HD cu diagonala de 100 cm. 

Ecranul ofera unghiuri largi de vizualizare. Imaginile afisate au culori vii si contrast bun, experienta vizuala fiind una de calitate.

Panasonic TX-40DS500E smart LED

Detalii suplimentare

Un motor grafic va analiza si va corecta calitatea imaginilor pentru a corespunde standardelor impuse de Panasonic. Utilizatorul va putea de asemenea regla calitatea imaginilor afisate in functie de tipul continutului urmarit.

Sunetul va fi redat de sistemul audio Surround compus din doua difuzoare stereo ce livreaza o putere totala de 20W. In cazul in care consideri ca sunetul nu este destul de puternic sau nu are bass, iti recomand conectarea la televizor a unui soundbar – recomandarea mea este soundbarul Samsung HW-K360

Televizorul Panasonic face parte din familia televizoarelor inteligente, acesta va putea fi utilizat pentru a naviga pe internet si pentru a rula videouri de pe Netflix sau YouTube.

Prin intermediul functiei my Home Screen fiecare membru al familiei isi poate creea o pagina personalizata cu aplicatiile si continutul preferat.

LED-ul va putea fi conectat la internet prin reteaua LAN sau Wireless. Slotul CI+ va permite receptionarea posturilor tv HD fara a mai avea nevoie de un decodor suplimentar, vei avea nevoie de cardul de la operatorul de cablu.

Player-ul multimedia integrat va permite vizionarea filmelor stocate pe HDD-uri externe sau stick-uri de memorie. Player-ul va recunoaste automat un mediu de stocare extern si va deschide instant aplicatia care va permite redarea continutului.

Televizorul este dotat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: tuner tv digital, 2 porturi HDMI, un port USB, o iesire audio optica digitala, iesire audio RCA, intrare scart RGB si jack pentru casti.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Panasonic TX-40DS500E

Recomand televizorul Panasonic celor care-si doresc un smart LED Full-HD cu diagonala de 100 cm.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Panasonic TX-40DS500E

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *