LG OLED55B6J – cel mai accesibil televizor OLED de pe piata

LG OLED55B6J este cel mai accesibil televizor OLED de pe piata, televizorul face parte din gama 2016, ofera tehnologii avansate si functii de ultima ora.

Televizoarele OLED sunt cele care vor domina piata in anii urmatori.

Spre deosebire de un display LED care necesita iluminare din spate pentru a reproduce culorile, pixelii OLED sunt autoiluminati. Culorile oferite de un ecran OLED sunt naturale, negrul este profund, iar albul este pur.

Durata de functionare a unui televizor OLED este de minim 100.000 ore.

Design si caracteristici constructive

Designul slim, cu margini minimaliste va permite montarea televizorului foarte aproape de perete. Televizorul este foarte subtire, lucru posibil datorita lipsei sistemului de iluminare prezent pe un televizor LED.

Rama ecranului aproape inexistenta va lasa impresia ca imaginile plutesc.

LG OLED55B6J - profil

Televizorul va putea fi montat pe o comoda, standul inclus in pachet este solid si usor de montat, sau va putea fi montat pe un perete – este compatibil cu suporturi VESA 300 x 200.

Cu stand, televizorul masoara 1229 x 759 x 225 mm si cantareste 18.6 kilograme.

Review LG OLED55B6J

Cel mai accesibil televizor OLED de pe piata este echipat cu un display 4K/Ultra-HD cu diagonala de 139 cm.

Calitatea imaginilor livrate de televizor nu se va compara cu nimic din ce ai vazut pana acum in materie de televizoare. 

Peisajele vor fi rupte din natura, culorile te vor incanta si va fi o adevarata placere sa te joci cele mai noi jocuri video.

Televizorul este compatibil cu modul HDR – High Dynamic Range, putand fi utilizat pentru a rula jocuri HDR – ai nevoie si de o consola compatibila cu acest mod – Xbox One Slim.

OLED LG OLED55B6J

Detalii suplimentare

Vei putea viziona filme la rezolutii 4K de pe Netflix, dar vei putea rula si jocuri la rezolutii 4K cu ajutorul unei console PlayStation 4 Pro.

Calitatea imaginilor va fi analizata si imbunatatita de motorul grafic Perfect Mastering. 

Imaginile afisate vor fi vizibile din orice unghi, permitand astfel vizionarea unui film din orice unghi ai privi televizorul.

O paleta larga de functii si tehnologiii avansate vor permite reglarea culorilor si a contrastului in functie de continutul urmarit si de preferintele utilizatorului.

Dupa ce vei privi un film la un televizor OLED, nu vei mai dori sa revii la un televizor LED.

Cu acest televizor nu vei avea nevoie de soundbar pentru a primi un sunet clar, cu bass puternic. Televizorul este dotat cu un sistem audio calibrat de Harman/Kardon. Sistemul livreaza o putere RMS de 40W si beneficiaza de tehnologia OLED Surround.

Televizorul ruleaza sistemul de operare webOS 3.0 si este pus in functiune de un procesor Quad-Core.

Vei putea utiliza televizorul pentru o paleta variata de activitati. Vei putea naviga pe internet, viziona filme online si rula aplicatii si jocuri.

Conexiunea la internet va putea fi stabilita atat prin reteaua wireless, cat si prin cea LAN. Televizorul este prevazut si cu conectivitate Bluetooth pentru a facilita transferul de fisiere si conectarea perifericelor.

Televizorul este echipat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: tuner digital, player multimedia, Slot CI+, iesire audio digitala optica, 3 porturi USB si 4 porturi HDMI.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret LG OLED55B6J

Daca esti in cautarea unui televizor OLED cu pret accesibil, acesta este modelul pe care ti-l recomand.

Vei ramane impresionat atat de designul acestuia, dar, cel mai important aspect, vei ramane surprins de naturaletea imaginilor pe care le va afisa.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri LG OLED55B6J

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *