Samsung 55KU6092 – TV Ultra-HD Samsung

Samsung 55KU6092 se numara printre cele mai apreciate televizoare Samsung Ultra-HD disponibile in Romania.

Televizorul ofera functii de ultima ora, nu are diagonala ecranului foarte mare, dar nici foarte mica, este perfect pentru livingurile romanilor muncitori.

Design si caracteristici constructive

Designul modelului de fata este similar cu cel al celorlalte modele KU lansate de Samsung in 2016. Rama care incojoara ecranul este subtire pe toate cele patru laturi, iar profilul televizorului este slim.

Aspectul elegant va permite montarea LED-ului pe un stand sau montarea acestuia pe perete, in orice camera din casa.

Cu stand, LED-ul masoara: 1242.6 x 787.5 x 310.5 mm, iar fara stand, masoara: 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm.

Televizorul cantareste 16kg si este compatibil cu suporturile de perete VESA 400 x 400.

Review Samsung 55KU6092

Televizorul este dotat cu un ecran cu diagonala de 138 cm si suporta rezolutii 4K/ Ultra-HD.

Indiferent ca vei utiliza televizorul pentru a urmari filme, transmisiuni sportive sau pentru a-l conecta la o consola de jocuri, vei primi imagini detaliate, de calitate.

Samsung 55KU6092 - profil

Vei putea utiliza acest televizor pentru a viziona filme online la calitate 4K de pe Netflix, si pentru a rula jocuri 4K/HDR daca detii o consola PlayStation 4 Pro.

Printre tehnologiile video prezente pe televizor se numara: tehnologia HDR – interval dinamic ridicat, tehnologia Pour Color si tehnologia Ultra Clean View.

LED-ul va putea face upscaling la rezolutii Ultra-HD, astfel toate imaginile, indiferent de rezolutia initiala, vor putea fi vizionate la cea mai ridicata calitate.

Calitatea imaginilor afisate va putea fi reglata in functie de tipul continutului urmarit sau de preferintele utilizatorului.

Sunetul va fi livrat prin sistemul audio DTS stereo cu bass reflex. Televizorul este echipat cu doua difuzoare stereo ce livreaza puterea totala de 20W. Ca si in cazul calitatii video, si calitatea sunetului va putea fi reglata in functie de preferintele utilizatorului sau tipul continutului urmarit.

In cazul in care vei dori un sunet mai puternic, cu un bass mai clar, iti recomand soundbarul Samsung HW-K360.

Samsung 55KU6092

Detalii suplimentare

Televizorul este prevazut cu un procesor Quad-Core si ruleaza sistemul de operare Tizen.

Procesorul Quad-Core va oferi o experienta de utilizare fluida, navigarea prin meniu fiind fluenta, iar paginile de internet incarcandu-se intr-un timp acceptabil.

Sistemul de operare Tizen este optimizat pentru televizoarele inteligente. Cele mai importante functii si aplicatii vor putea fi accesate din cateva apasari de buton.

Vei putea utiliza televizorul pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme online si pentru a rula aplicatii si jocuri.

Televizorul se va conecta la internet prin reteaua wireless sau cea LAN.

Smart LED-ul este dotat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: player multimedia intergrat, slot CI+, iesire audio optica digitala, 2 intrari USB si 3 porturi HDMI.

Telecomanda ce insoteste televizorul este compatibila cu standardul Anynet+ (HDMI-CEC), aceasta va putea fi utilizata si pentru a controla playerul Blu-Ray sau a soundbarului conectat la TV.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung 55KU6092

Recomand acest televizor celor care-si doresc un TV Ultra-HD Samsung complet, cu functii smart, procesor Quad-Core si diagonala de 138 cm.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Samsung 55KU6092

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *