Samsung 40J5200 – televizor Smart Samsung

Cel mai cumparat televizor Smart Samsung  – LED-ul Samsung 40J5200, poate fi cumparat la un pret mai mic cu cateva sute de lei.

Televizorul ofera functii smart si beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu, fiind foarte apreciat de cei care l-au cumparat deja.

Design si caracteristici constructive

Spre deosebire de alte televizoare Samsung, modelul de fata are rama ecranului mai groasa, dar nu te va deranja vizual.

Designul este clasic, televizorul putand fi montat atat intr-o camera cu mobila clasica, cat si intr-o camera mobilata modern.

Standul este compus din doua piese. Daca vrei sa montezi televizorul pe perete trebuie sa tii cont ca acesta este compatibil cu suporturile VESA 200 x 200.

Fara stand, LED-ul masoara 922.7 x 530.7 x 72 mm, iar cu stand masoara: 922.7 x 554.2 x 170.3 mm.

Review Samsung 40J5200

Televizorul Samsung 40J5200 are diagonala ecranului de 100 cm si suporta imagini la rezolutii Full-HD.

LED-ul ofera unghiuri de vizualizare largi, putand fi utilzat atat pentru a viziona emisiunile preferate, cat si pentru a urmari filme sau pentru a-l conecta la o consola de jocuri.

Calitatea imaginilor va putea fi reglata pe mai multe moduri, in functie de continutul video urmarit.

Samsung 40J5200

Detalii suplimentare

Sunetul va fi livrat prin sistemul audio DTS Studio Sound compus din doua difuzoare cu bass reflex ce livreaza o putere totala de 20W. In cazul in care iti doresi un sunet mai puternic, cu bass mai clar, iti recomand soundbarul Samsung HW-K360.

Ca mai toate televizoarele inteligente de pe piata, si acest LED Samsung va putea fi utilizat pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme online si pentru a rula jocuri video si aplicatii.

LED-ul se va putea conecta la internet fie prin reteaua wireless, fie prin cea LAN.

Playerul multimedia va permite redarea unei palete variate de formate video, audio si foto. Pentru a reda continutul stocat pe un HDD extern nu trebuie decat sa conectezi dispozitivul la LED, acesta va fi recunoscut automat.

Smart LED-ul ruleaza sistemul de operare Tizen. Samsung au optimizat OS-ul pentru a oferi o experienta de utilizare fluenta. Cele mai importante functii si aplicatii putand fi accesate din cateva click-uri.

Televizorul este echipat cu urmatoarele porturi si componente suplimentare: tuner digital, slot pentru carduri Slot CI+, 2 porturi HDMI, un port USB 2.0 si o iesire audio optica.

Pret:

Pentru pretul la zi intra aici: pret Samsung 40J5200

Pretul televizorului este redus cu 400 lei in aceasta perioada.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Samsung 40J5200

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *