Sony Bravia 32WD600 – cel mai ieftin televizor inteligent Sony

Cel mai ieftin televizor inteligent Sony – Sony Bravia 32WD600, a fost lansat oficial in vara lui 2016 si ofera un raport pret/performante in avantajul clientului.

Televizorul dispune de un design modern, cu linii drepte si stand minimalist.

Bravia 32WD600 va putea fi utilizat pentru o paleta variata de activitati. Vei putea viziona filme si transmisiuni sportive sau il poti utiliza pentru a viziona filme online de pe Netflix. 

LED-ul face parte din familia televizoarelor inteligente, permitand rularea de aplicatii si jocuri. Din pacate, cei de la Sony nu au prevazut si un browser web pentru a permite navigarea pe internet.

Sunt de parere ca televizorul este creat pentru consumul de continut multimedia, nu pentru navigarea pe net. In plus, pentru a putea naviga cum trebuie pe net vei avea nevoie si de o tastatura wireless.

Pentru a conecta televizorul la net vei putea utiliza fie conexiunea wireless – te scapa de firele din casa, sau conexiunea LAN.

Sony Bravia 32WD600

Detalii suplimentare

Sony Bravia 32WD600 este echipat cu un ecran HD cu diagonala de 80 cm.

Unghiurile de vizualizare sunt largi, vei putea viziona un film cu prietenii sau familia. Calitatea imaginii va putea fi reglata in functie de preferinte sau tipul programului urmarit.

Televizorul este dotat cu tehnologii care analizeaza fiecare cadru pentru a oferi imagini cursive.

Sunetul va fi livrat prin doua difuzoare Dolby Digital Plus ce livreaza o putere totala de 10W. Sunetul livrat este suficient de puternic pentru o experienta placuta. Daca vrei un sunet mai puternic poti atasa un soundbar sau sistem audio extern.

Player-ul multimedia integrat recunoaste o paleta larga de formate video, audio si foto. In plus, daca conectezi un HDD extern la televizor, vei putea inregistra emisiunile si filmele preferate pentru a le reviziona.

LED-ul este echipat cu: tuner digital (DVB-T, DVB-C), intrare pentru antena, 2 porturi HDMI, 2 porturi USB, un slot pentru card PCMCIA, iesiri audio si port LAN.

Telecomanda care insoteste televizorul dispune de buton dedicat Netflix.

Pret:

In perioada aceasta poti cumpara LED-ul Sony la un pret mai mic decat cel de lista, acesta beneficiind de discount.

Poti afla parerea celor care au cumparat deja acest televizor intrand aici: pareri Bravia 32WD600

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *