Vision Touch VTTV A5001 – Televizor LED cu diagonala de 127 cm

Daca esti in cautarea unui televizor LED cu diagonala ecranului de peste 1 metru, si nu tii neaparat sa fie de firma, te poti orienta catre Vision Touch VTTV A5001.

LED-ul Vision are un design dragut, cu rama subtire si stand dintr-o singura piesa.

Indiferent ca-l vei monta in living sau dormitor, LED-ul nu va ramane neremarcat. Cu stand, televizorul masoara 1132.1 x 695.3 x 240 mm si cantareste 18 kg.

Ecranul are diagonala de 127 cm si suporta rezolutii Full-HD.

Unghiurile de vizibilitate oferite sunt largi (176 / 176 °), astfel, indiferent din ce unghi vei privi ecranul, vei primi aceeasi calitate a imaginilor.

Diagonala mare a ecranului este cel mai important atu al acestui LED. Vei putea viziona un film sau un meci de fotbal impreuna cu intreaga familie.

Calitatea imaginilor va putea fi setata pe mai multe moduri, in functie de programul urmarit.

Detalii suplimentare

Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo NICAM ce livreaza o putere totala de 20W.

Televizorul este echipat cu: player multimedia integrat si tuner digital (DVB-C, DVB-T). Din pacate LED-ul nu este prevazut cu slot pentru carduri CI+, asta inseamna ca va trebui sa folosesti un decodor pentru a receptiona posturi HD.

Vision Touch VTTV A5001 poate fi utilizat si pe post de monitor atunci cand vrei sa te joci de exemplu. LED-ul poate fi conectat la desktop fie prin intrarea PC (D-sub 15 pini), fie prin unul din cele 3 porturi HDMI.

Pe langa cele 3 porturi HDMI si intrarea pentru PC, LED-ul mai este prevazut cu: un port USB, o iesire audio RCA, o intrare componente, o intrare Scart (RGB) si o iesire audio de tip jack.

Pret:

LED-ul este bun atat pentru a viziona filme sau emisiuni tv, cat si pentru a fi folosit pe post de monitor sau pentru a fi conectat la o consola pentru jocuri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *