Oferta la televizoarele resigilate, reduceri de pana la 50%

Doar astazi, 23 Decembrie, iti poti cumpara un LED resigilat la pret redus, eMAG oferand pana la 50% discount la televizoarele resigilate.

Nu trebuie sa fugi de produsele resigilate, acestea sunt in stare perfecta de functionare, fiind testate de personalul eMAG inainte de a fi repuse in vanzare.

Am cumparat de-a lungul timpului produse resigilate, recunosc ca m-a atras pretul mic, dar n-am intampinat probleme cu functionarea acestora.

In plus, in dreptul fiecarui televizor resigilat este specificata starea acestuia, cele mai multe avand doar ambalajul desfacut sau deteriorat.

Ca si in cazul unui produs nou, cumparand un produs resigilat vei primi dreptul de a-l returna si ii poti mari garantia.

Iata doar doua din sutele de televizoare pe care le gasesti la reducere:

Samsung 50KU6092 – reducere de 600 lei

verifica pretul actualizat

Smart LED-ul Samsung 50KU6092 are diagonala ecranului de 125 cm, suporta rezolutii 4K/Ultra-HD si dispune de conexiunea wi-fi.

LED-ul este prevazut cu: sistem audio Dolby Digital Plus de 40W, 2 porturi USB, 3 porturi HDMI si player multimedia integrat.

LG 55UH600V – reducere de 400 lei

detalii suplimentare

Smart LED-ul LG 55UH600V are diagonala ecranului de 139 cm, suporta rezolutii 4K/Ultra-HD si este prevazut cu sistem audio ULTRA Surround de 20W.

LED-ul este echipat cu:  wi-fi integrat, 1 port USB, 2 porturi HDMI, slot CI+ si player multimedia integrat.

Nu uita, oferta este valabila pana la miezul noptii!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *